Circuit Cluj 3 zile


Circuit Cluj 3 zile
Pret: 495 lei
Destinatie: Romania
Data: 13.11 - 15.11.2020

Curs valutar azi

Ziua 1 – Vineri, 13 noiembrie | Iasi – Gura Humorului – Bistrita – Dej – Cluj Napoca

Intalnire la ora 06:45 in fata magazinului Market fostul magazin Billa (gara), plecare la ora 07:00. Plecam pe traseul Iasi – Pascani – Gura Humorului. Prima oprire o facem la Manastirea Voronet, cea mai importanta ctitorie a voievodului Stefan cel Mare si Sfant, supranumita si „Capela Sixtina a Estului” datorita uimitoarei picturi exterioare. Continuam pe traseul Campulung Moldovenesc – Vatra Dornei si apoi trecem in Transilvania prin pasul Tihuta. Multi calatori spun ca in aceasta zona peisajele nu sunt cu nimic mai prejos decat cele din Elvetia sau Austria. Admiram Hotelul Castel Dracula, construit in anii 1980 conform descrierilor din romanul scriitorului irlandez Bram Stoker. Drumul nostru trece apoi prin Bistrita, Dej si spre seara ajungem in Cluj Napoca. Cazare la hotel Paso 3* sau similar.

 

Ziua 2 – Sambata, 14 noiembrie | Cluj Napoca

Dupa micul dejun facem, impreuna cu ghidul local, un tur al pricipalelor obiective turistice ale orasului: Catedrala Mitropolitana Ortodoxa, Biserica Romano-Catolica “Sf. Mihail”, Biserica Reformata, Casa Matei Corvin, gradina botanica, muzeul etnografic al Transilvaniei, parcul central “Simion Barnutiu”, Teatrul National “Lucian Blaga” si Opera Romana. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbari individuale. Cazare la hotel Paso 3* sau similar.

 

Ziua 3 – Duminica, 15 noiembrie | Cluj Napoca – Turda – Borsec - Iasi

Mic dejun. Pornim spre Turda, unde vizitam Salina Turda, care constituie astazi un adevarat muzeu de istorie al mineritului in sare. Starea excelenta de conservare a lucrarilor miniere si a utilajelor utilizate la transportul sarii, alaturi de grija cu care s-au efectuat lucrarile de pregatire a salinei pentru a deveni obiectiv turistic, au facut ca istoria si legenda sa se impleteasca armonios. Pornim  spre casa pe traseul Turda – Tg.Mures – Reghin – Borsec - Iasi, unde ajungem in cursul serii in functie de trafic.

 

Plecare din: Iasi

Transport: Autocar

Perioada: 13 - 15 noiembrie 2020

 

Adult in camera dubla 495 lei

Al 3-lea adult in camera dubla cu pat suplimentar 475 lei

Adult in camera single 625 lei

Copil < 11.99 ani cu 2 adulti in camera fara pat suplimentar 365 lei

 

Servicii incluse:

- 2 nopti de cazare cu mic dejun la hotel Paso 3* sau similar

- Transport autocar

- Ghid local

- Insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

- Intrarile la obiectivele turistice

 

Termene de plata:

- 150 lei la inscriere

- Restul de plata pana pe 05.11.2020

 

Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.web-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web