CHARTER Insula SAMOS / Insula LESBOS, Perioada:16.06 - 15.09.2018


CHARTER Insula SAMOS / Insula LESBOS, Perioada:16.06 - 15.09.2018
Pret: de la 274€/persoana/ 7 nopti
Destinatie: Grecia
Data: 16.06 - 15.09.2018

Curs valutar azi

 - Insula SAMOS  •  Insula LESBOS  - 

Charterele verii 

SAMOS


✈ |PLECARI DIN BUCURESTI:
     
16.06 - 15.09.2018 

     
de la 274€ 
    / persoana/ 7 nopti

LESBOS


✈ |PLECARI DIN BUCURESTI:
     
16.06 - 15.09.2018 

     
de la 314€ 
    / persoana/ 7 nopti

 

    ACUM! COPIII ZBOARA GRATUIT!   

SAMOS
Primul copil zboara GRATUIT!

Angela Studios 2*

✈ Plecare din Bucuresti: 30.06.2018

de la 1193€ 762
/ camera / 7 nopti / familie cu 2 adulti + 1 copil

*Oferta este valabila pentru o familie cu 2 adulti +1 copil /camera. Copilul trebuie sa aiba pana in 12 ani ca sa beneficieze de promotie. Este GRATUIT doar transportul cu avionul.

 

LESBOS
Primul copil zboara GRATUIT!

Marianthi Paradise 2*

✈ Plecare din Bucuresti: 30.06.2018

de la 1098€ 768
/ camera / 7 nopti / familie cu 2 adulti + 1 copil
*Oferta este valabila pentru o familie cu 2 adulti +1 copil /camera. Copilul trebuie sa aiba pana in 12 ani ca sa beneficieze de promotie. Este GRATUIT doar transportul cu avionul.

Lista hoteluri:

Despoina Studios Ireon 2* Fara Masa Ireon
Sunrise 3* Mic dejun Ireon
Arion 4* Demipensiune Kokkari
Kokkari Beach 3* Mic dejun Kokkari
Zefiros Beach 3* Demipensiune Mykali
Doryssa Seaside Resort 5* Demipensiune Pythagorion
Kasteli Samos 2* Mic dejun Pythagorion
Labito 2* Mic dejun Pythagorion
Mykali Bay 2* Mic dejun Pythagorion
Princessa Riviera 4* Mic dejun Pythagorion
Kerveli Village 3* Demipensiune Samos
Mirini 3* Mic dejun Samos

Pachetul include:

 •  - 7 nopti cazare
 •  -  Masa *
 •  -  Bilete avion dus/intors
 •  - Taxe aeroport
 • - Transfer aeroport - hotel - aeroport
 • -  Asistenta turistica
 • * conform ofertei alese

Pachetul nu include:

- Asigurarea de calatorie,

- Asigurarea storno,

- Excursiile optionale,

- Alte servicii neincluse in pachet.

INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:

 • Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Toti copiii care nu poseda carte de identitate, au nevoie de pasaport.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa aiba pasaport propriu, sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:

 • Pentru infanti (0 – 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport.
 • Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Grecia. Aceste standarde sunt specifice pentru Italia si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
 • Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
 • In prima zi de sejur, cazare incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, camerele se elibereaza inainte de ora 11:00
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
 • In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
 • Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor"
 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.


web-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web