Circuit Bruxelles- Amsterdam Plecarea din Iasi: 23.03-27.03.2019 Tarif: 585 euro/persoana


Circuit Bruxelles- Amsterdam Plecarea din Iasi: 23.03-27.03.2019 Tarif: 585 euro/persoana
Pret: 585 euro/persoana
Destinatie: BRUXELLES,AMSTERDAM
Data: 23.03-27.03.2019

Curs valutar azi

 

BRUXELLES & AMSTERDAM
Orase multiculturale Periioada:: 23..03 – 27..03..2019
(
5 ziille / 4 nopttii))
_________________________________
Bruxelles este un oras multicultural care nu inceteaza sa isi sporeasca popularitatea gratie paletei variate de mancaruri si a bogatiei spatiilor verzi, care incanta si atrag turisti din lumea intreaga.
Amsterdamul este un oras cu o atmosfera tinereasca si cosmopolita, cunoscut pentru pitorestile sale canale, nenumaratele poduri si casele foarte vechi. Dar cand se lasa seara incepe petrecerea in baruri, cluburi si salile de concerte.
ZBOR DIRECT DIN IASI CU COMPANIA BLUE AIR

BRUXELLES & AMSTERDAM

Orase multiculturale

Periioada:: 23..03 – 27..03..2019(5 ziille / 4 nopttii))

Bruxelles este un oras multicultural care nu inceteaza sa isi sporeasca popularitatea gratie paletei variate de mancaruri si a bogatiei spatiilor verzi, care incanta si atrag turisti din lumea intreaga.Amsterdamul este un oras cu o atmosfera tinereasca si cosmopolita, cunoscut pentru pitorestile sale canale, nenumaratele poduri si casele foarte vechi. Dar cand se lasa seara incepe petrecerea in baruri, cluburi si salile de concerte.

ZBOR DIRECT DIN IASI CU COMPANIA BLUE AIR

Ziua 1: IASI – BRUXELLES

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Iasi la ora 08:30. Decolare catre Bruxelles la ora 10:30 cu compania BLUE AIR. Sosire la Bruxelles la ora locala 12:25. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras cu ghid local in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale Bruxelles-ului: cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare la hotelul NH Brussels Bloom 4* sau similar in Bruxelles.

Ziua 2: BRUXELLES – LIEGE – LUXEMBOURG (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie de o zi la Liege si Luxembourg. Plecam spre Luxembourg, cu o scurta oprire in Liege pentru a admira orasul (in functie de timpul disponibil, se poate vizita Muzeul Transportului Public - Wallonia, intrare contra cost). Apoi ne continuam drumul spre Luxembourg, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Intoarcere in Bruxelles, cazare.

Ziua 3: BRUXELLES – AMSTERDAM

Mic dejun. In cursul diminetii, plecam catre capitala Olandei, Amsterdam. Aici, impreuna cu ghidul local, vom face turul panoramic de oras unde vom admira Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. Cazare la hotelul Dutch Design Hotel Artemis 4* sau similar in Amsterdam.

Ziua 4: AMSTERDAM – MARKEN SI VOLENDAM (optional)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn, unele construite pe piloni, precum si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam, unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta, dar si cumpara. Dupa amiaza ne intoarcem la hotel. Cei interesati pot continua turul orasului Amsterdam cu Muzeul Heineken, Muzeul Lalelelor, dar si cu celebrul Red Light District (Cartierul Rosu).

Ziua 5: AMSTERDAM – IASI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR cu destinatia Iasi. Decolare la ora locala 13:10 si sosire in tara la ora 17:00.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _

PRET/persoana: 585 EURO

(loc in camera dubla, taxe incluse)

Supliment camera single: 175 EURO

Reducere copil in camera Dubla (cu 2 adulti): 150 euro - locuri limitate pentru copii

Unitatile de cazare nu accepta 3 adulti in camera.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

SERVICII INCLUSE:

• transport cu avionul Iasi – Bruxelles – Iasi cu compania BLUE AIR;

• 1 bagaj de cala/persoana in limita a 32 kg, o singura piesa;

• 4 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*: 2 nopti in Bruxelles la Hotel NH Brussels Bloom 4* (sau similar) si 2 nopti in Amsterdam la Hotel Dutch Design Artemis 4* (sau similar);

• transferuri aeroport - hotel - aeroport;

• transport cu autocarul Bruxelles – Amsterdam;

• tur de oras de jumatate de zi in Bruxelles cu ghid local;

• tur de oras de jumatate de zi in Luxembourg cu ghid local;

• insotitor roman de grup;

• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna septembrie 2018. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:

• catering in timpul zborului (se poate comanda si achita la fata locului);

• asigurarea medicala (optionala);

• asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);

• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;

• tips pentru soferi si ghizi locali (se practica).

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

Iasi 10:30 - Bruxelles 12:25

Bruxelles 13:10 – Iasi 17:00web-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web