Circuit Paris Plecarea din Iasi:11.02.2019-15.02.2019 Tarif: 560 euro/persoana


Circuit Paris Plecarea din Iasi:11.02.2019-15.02.2019 Tarif: 560 euro/persoana
Pret: 560 euro/persoana
Destinatie: PARIS
Data: 11.02.2019

Curs valutar azi

 

PARIS
All you need is LOVE…in PARIS
Perioada: 11.02 – 15.02.2019
(5 zile/4 nopti)
_________________________________
Paris este orasul marilor iubiri, un loc in care trebuie sa ajungem macar o data in viata
pentru a trai o poveste de iubire ca in filme !
„Orasul Luminii” ramane locul fantastic al gradinilor secrete, un oras cu milioane de admiratori din intreaga lume.
ZBOR DIRECT DIN IASI CU COMPANIA BLUE AIR

PARIS

All you need is LOVE…in PARIS

Perioada: 11.02 – 15.02.2019(5 zile/4 nopti)

________________________________

Paris este orasul marilor iubiri, un loc in care trebuie sa ajungem macar o data in viatapentru a trai o poveste de iubire ca in filme !„Orasul Luminii” ramane locul fantastic al gradinilor secrete, un oras cu milioane de admiratori din intreaga lume.

ZBOR DIRECT DIN IASI CU COMPANIA BLUE AIR

 

Ziua 1: IASI - PARIS, tur de oras si croaziera pe Sena

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Iasi la ora 08:30. Decolare catre Paris la ora 10:30 cu compania BLUE AIR. Sosire la Paris la ora locala 12:45. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului romantic”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, croaziera pe Sena (o ora). Transfer si cazare la hotel Ibis Paris la Defense Centre 3* sau similar.

Ziua 2: CASTELUL FONTAINBLEAU SI PALATUL VERSAILLES (optional)

Mic dejun. Timp liber in Paris pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Castelul Fontainbleau sau “Casa secolelor” dupa cum il numea Napoleon Bonaparte. Aici a locuit marele strateg si tot aici a semnat prima abdicare, in 1814. Incepand cu secolul al XII-lea, castelul a fost permanent folosit ca resedinta de vanatoare a regilor Frantei. Continuam ziua cu vizitarea Palatului Versailles, resedinta regala de la inaugurarea sa in anul 1682 si pana la revolutia din anul 1789. Construit de catre Ludovic al XIV, numit si “Regele Soare”, palatul a fost socotit inca de la inceput “centrul lumii”. Moda, muzica, dansul, eticheta de aici erau copiate pretutindeni.

Ziua 3: PARIS

Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres. Dupa amiaza, vizita in cartierul Montmartre, unde ne putem bucura de frumusetea bisericii Sacre Coeur si a Pietei Tertre. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o amintire de neuitat din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, va recomandam sa urcati in Turnul Eiffel pentru a privi Parisul de la inaltime.

Ziua 4: VALEA LOIREI (optional)

Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, locul unde s-a scris istoria Frantei si unde vom vizita castelele Amboise si Chenonceau. Toti regii au iubit aceasta zona cu un microclimat placut, unde s-au construit peste 150 de castele. Castelul fortificat Amboise este locul in care Leonardo Da Vinci, la invitatia lui Francois I, se stabileste si creeaza opere importante. Castelul Chenonceau a fost supranumit “castelul femeilor”, faima datorata personajelor istorice feminine care si-au lasat amprenta asupra lui si care l-au pastrat intr-o stare excelenta. Pentru o seara de neuitat, optional, puteti servi o cina romantica pe Sena cu partenerul/partenera.

Ziua 5: PARIS - IASI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR cu destinatia Iasi cu plecare la ora 13:30.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

PRET/persoana: 560 EURO

(loc in camera dubla, taxe incluse)

Supliment camera single: 150 EURO

Reducere copil in camera dubla (cu 2 adulti): 170 euro - locuri limitate pentru copii

Hotelul Ibis Paris La Defense Centre 3* nu accepta 3 adulti in camera.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

SERVICII INCLUSE:

• transport cu avionul Iasi – Paris – Iasi cu compania BLUE AIR;

• 1 bagaj de cala/persoana in limita a 32 kg, o singura piesa;

• 5 nopti cazare cu mic dejun in Paris la hotel Ibis Paris la Defense Centre 3* sau similar;

• tur de oras de jumatate de zi in Paris cu ghid local;

• croaziera pe Sena de o ora;

• transferuri aeroport - hotel - aeroport;

• insotitor roman de grup;

• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna septembrie 2018. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:

• catering in timpul zborului (se poate comanda si achita la fata locului);

• taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aprox. 8 EURO/persoana/sejur 4 nopti (se achita personal, la receptia hotelului);

• asigurarea medicala (optionala);

• asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);

• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;

• tips pentru soferi si ghizi locali (se practica).

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

Iasi 10:30 - Paris 12:45 / Paris 13:30 – Iasi 17:30

EXCURSII OPTIONALE (minim 20 participanti, preturi informative):

• Castelul Fontainbleau & Palatul Versailles: 150 EURO/ persoana (minim 20 persoane)

• Castelele de pe Valea Loirei: 130 EURO/ persoana (minim 20 persoane)

Preturile includ: transport autocar, ghid local, insotitor de grup in limba romana, intrarile la obiectivele turistice.

NOTA. Preturile pentru excursiile optionale pot suferi modificari fata de prezenta oferta, in functie de disponibilitatile locale.

CINA ROMANTICA:

Cina Romantica pe Sena: meniu cu aperitiv, starter, fel principal, desert, 1 pahar de vin si 1 pahar de sampanie, cafea si apa minerala.

Tarife: Pachet ELEGANCE 160 euro/persoana; Pachet PRIVILEGE 210 euro/persoana; Pachet PREMIER: 240 euro/persoana.

Diferenta dintre pachete consta in locul mesei pe barca: Pachet ELEGANCE – masa cu vedere panoramica, Pachet PRIVILEGE – masa la fereastra, Pachet PREMIER – masa in partea din fata a barcii.

Program: ora 19.30 check in pe vas, ora 21.00 plecare in croaziera, ora 23.00 retur la ponton, ora 24.00 se incheie programul.

 

NOTA: Exista posibilitatea ca tariful sa se modifice in functie de data rezervarii/disponibilitatea restaurantului la momentul rezervarii. Rezervarile se fac pana la data de 18.01.2019. In caz de anulare, penalizarea pentru cina romantica dupa ce serviciul a fost rezervat/confirmat este de 100%. Transferul hotel-restaurant-hotel nu este asigurat.web-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web