MPM ASTORIA HOTEL ★★★★


MPM ASTORIA HOTEL ★★★★
Pret: de la 221 euro
Destinatie: Bulgaria
Data: Perioada: Iunie- Septembrie 2018

Curs valutar azi

MPM ASTORIA HOTEL ★★★★

SUNNY BEACH

  Situat chiar pe promenada staţiunii Sunny Beach, Hotelul MPM Astoria – Ultra All Inclusive oferă acces direct la plajă şi o piscină în aer liber cu şezlonguri şi umbrele de soare gratuite. Oaspeţii se pot relaxa şi la barul de la piscină, la barul de pe plajă şi la barul din hol.

 Restaurantul tip bufet, care are vedere la piscină şi la terasa alăturată, oferă preparate bulgăreşi şi internaţionale. Oferta ultra all inclusive include mese pe tot parcursul zilei, o selecție de băuturi alcoolice locale și de import, băuturi nealcoolice şi programe de animație.

 Toate camerele de la Astoria includ aer condiționat, TV cu ecran plat și balcon mobilat. Fiecare unitate oferă TV prin cablu şi minibar, iar baia privată include articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

 În hol este disponibil WiFi gratuit. WiFi în camere este disponibil la un cost suplimentar. Printre alte facilităţi oferite de proprietate se numără un club de joacă pentru copii în aer liber, un minimarket şi un centru de afaceri. Oaspeţii pot utiliza, la un cost suplimentar, o cutie de valori aflată la recepţia deschisă nonstop.

Tarife de la:


Iunie  – 252 € 


Iulie – 455 € 


August – 455 € 


Septembrie – 252 €

 

REDUCERILE SUNT VALABILE CU REZERVARE PÂNĂ PE 30 IUNIE!

Servicii incluse:

  • CAZARE 7 NOPȚI/8 ZILE
  • MASA ULTRA-ALL INCLUSIVE
  • ȘEZLONGURI ȘI UMBRELE GRATIS


web-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web