ISTANBUL - PROGRAM SOCIAL PENTRU TOATE VARSTELE, Toamna 2018 pachet 4 zile, Plecari in intervalul 15.08.2018 - 04.10.2018, Tarif: de la 299 € / persoana / pachet


ISTANBUL - PROGRAM SOCIAL PENTRU TOATE VARSTELE, Toamna 2018 pachet 4 zile, Plecari in intervalul 15.08.2018 - 04.10.2018, Tarif: de la 299 € / persoana / pachet
Pret: de la 299 € / persoana / pachet
Destinatie: Turcia
Data: 15.08.2018 - 04.10.2018

Curs valutar azi

  Turcia reprezinta o simfonie de sunete, culori, oameni intr-o combinatie unica, orase antice, statiuni moderne, plaje intinse, moschei si biserici. Este singura tara impartita pe 2 continente si inconjurata de 3 mari: Marea Neagra, Marea Mediterana si Marea Egee.


Program:

Ziua 1 Bucuresti – Istanbul – Turul pietonal al zonei istorice
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 06.00 dimineata pentru imbarcare la cursa TAROM RO261 cu decolare la ora 08.35 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 09.50. Transfer direct in zona istorica pentru Tur pietonal  (aproximativ 2h ½) in zona istorica a Istanbulului: se traverseaza Marele Bazar, apoi plimbare prin Piata Sultanahmet (Hipodromul, Palatul lui Ibrahim Pasa-marele vizir al lui Suleyman Magnificul, Coloana lui Constantin, Coloana Serpilor, Fantana germana,  Moscheea Albastra - capodopera a artei islamice, baile lui Hurrem (Roxelana), Catedrala Sfanta Sofia, Palatul Topkapi, Basilica Cisterne. Deplasare la hotel si cazare. Dupa-amiaza si seara libera pentru cumparaturi si explorarea pietonala a zonei istorice. Cazare la hotel 3*SUP/4*.

Ziua 2 Istanbul – Croaziera si Palatele Bosforului
Mic dejun. Timp liber sau optional o Croaziera pe Bosfor, cu vizita la fabrica de pielarie si la Bazarul Egiptean. Se face o scurta oprire la mormantul lui Suleyman Magnificul si apoi se traverseaza centrul istoric spre imbarcarea pe vasul de croaziera cu plecare din Portul Galata. Aveti sansa sa navigati prin Stramtoarea Bosfor ce desparte cele doua continente, Europa si Asia si uneste apele Marii Negre cu Marea Marmara. De pe vas puteti admira de-a lungul Bosforului: Palatul Dolmabahce, Palatul Beylerbeyi, Palatul Ciragan, cartierele rezidentiale cu vile si conace de lemn, Fortareata Rumeli, cele doua poduri, Patriarhia Ortodoxa din Fanar, zidul bizantin de aparare lung de 22 km, ce a reprezentat cea mai puternica fortificatie a evului mediu. Se face o oprire si se da timp liber pentru vizitarea Bazarului Egiptean, de mirodenii, construit intre 1597 – 1664 si considerat al doilea bazar acoperit ca vechime din Istanbul. Cazare la hotel 3*SUP/4*.

Ziua 3 Istanbul – Palatul Dolmabahce - Buyuk Ada – Marea Marmara – Seara Orientala
Mic dejun. Timp liber. Optional, turul 7 Insule ale printilor, transport cu tramvaiul pana la port si imbarcare pe vas de linie, cu destinatia finala Buyuk Ada, unde faceti o placuta plimbare cu faetonul (trasura) si unde sunteti asteptati cu un pranz pescaresc gustos. Va propunem alternativ turul Palatului Dolmabahce si doua continente, un tur de jumatate de zi ce include vizitarea ultimului palat al sultanilor, construit in sec. al XIX-lea de arhitectii otomani Karabet si Nikogos Balyan pe o suprafata de 110 mii mp, locul unde parintele Turciei moderne Mustafa Kemal Ataturk, a trecut in nefiinta in 1938. Din anul 1952 Palatul devine muzeu, adapostind o pretioasa colectie de antichitati europene, mobilier, candelabre, in 285 de camere si 46 de sali. In cateva minute aveti sansa sa traversati Bosforul pe podul cu acelasi nume, ce uneste cele doua continente, sa suiti pe Culmea Camlica, de unde aveti o panorama completa a orasului, a Marii Marmara si a Marii Negre. Seara, va propunem optional, o Cina traditionala turceasca. Cazare la hotel 3*SUP/4*.

Ziua 4 Istanbul - Bucuresti 
Mic dejun. La ora 12.00 predarea camerelor, iar bagajele se pot depozita la camera de bagaje a hotelului. Timp liber. Transfer in jurul orei 15.30 de la hotel la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO264 cu decolare spre Bucuresti la ora 18.35. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora 19.50.
 

Tarifele includ:

- 3 nopti cazare cu MIC DEJUN la hotel Prestige 3* SUP sau Akgun (Beyiazit) 4* sau similar IN ZONA ISTORICA

- Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport si tur pietonal (aprox 2 ½ h) Transport avion TAROM Bucuresti Otopeni – Istanbul – retur cu 2 Bagaje de cala de 23 kg si 1 de cabina de 10 kg/persoana!

- Taxele de aeroport 100 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)

- Asistenta turistica locala in limba romana la transfer, la turul pietonal si la excursiile optionale.

Tarifele nu includ:

- Excursiile optionale,

- intrarile la obiectivele turistice,

- cheltuielile personale,

- bacsisurile.web-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web