ROMA Seniori in Cetatea Eterna Perioada: 03 – 08.10.2018 Tarif : 525 EURO/ persoana


ROMA Seniori in Cetatea Eterna Perioada: 03 – 08.10.2018 Tarif : 525 EURO/ persoana
Pret: 525 euro/ persoana
Destinatie: Italia
Data: 3.10.2018

Curs valutar azi

ROMA

Seniori in Cetatea Eterna

Perioada: 03 – 08.10.2018

                                                (6 zile/5 nopti)

 

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1: BUCURESTI – ROMA Intalnire la ora 04:45 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminalul Plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa BLUE AIR cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 07:45. Transfer in oras pentru participarea la un tur cu ghid local, cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la hotel de 4* standard local sau similar din lantul RAELI www.raelihotels.it (clasificarea agentiei: echivalent 3* standard international).

Ziua 2: ROMA – vizita optionala la VATICAN Mic dejun la hotel. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii in cartierul Trastevere, un cartier tipic roman, cu strazi inguste si case medievale sau optional se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.

Ziua 3: ROMA – FLORENTA – ROMA (excursie optionala) Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se pot vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Dupa amiaza intoarcere la Roma. Pret informativ: 100 EURO/persoana, minim 25 platitori.

Ziua 4: Zi libera in ROMA sau excursie optionala la TIVOLI Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional excursie la Gradinile Tivoli. Pret informativ: 60 EURO/persoana, minim 25 platitori.

Ziua 5: Zi libera in ROMA sau excursie optionala in Insula CAPRI Mic dejun la hotel urmat de excursia optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, daca vremea nu permite efectuarea acestei excursii, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului. Pret informativ: 125 EURO/persoana, minim 25 platitori.

Ziua 6: ROMA – BUCURESTI Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau vizite. Eliberarea camerelor se va face cel mai tarziu la ora 12:00. Timp liber pentru cumparaturi sau vizite. La ora 16:00, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 19:10. Sosire la Bucuresti la ora 22:25


PRET/persoana: 525EURO

(loc in camera dubla, taxe incluse) Supliment camera single: 175 EURO / persoana 

SERVICII INCLUSE:

• transport cu avionul Bucuresti – Roma si retur cu compania BLUE AIR, inclusiv bagaj de cala;

• 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* standard local din lantul RAELI www.raelihotels.it sau similar (echivalent 3* standard international);

• transferuri aeroport – hotel – aeroport;

• tur de oras cu ghid local;

• insotitor roman de grup;

• taxele de aeroport (pot suferi modificari);

 

NU SUNT INCLUSE:

• taxa hoteliera impusa de primaria locala, in valoare de 6 euro/zi/persoana - se achita personal la receptie, la sosire;

• asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandata), alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse

CONDITII FINANCIARE: TERMENE DE PLATA:

 30% din pretul pachetului turistic la inscriere;

 70% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;

Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 39 zile inaintea plecarii;

 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

 
web-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web