Insula Thassos •Individual/ autocar• PLECĂRI CU AUTOCARUL ÎN FIECARE ZI DE MIERCURI, INTRARE LA CAZARE ÎN FIECARE ZI DE JOI


Insula Thassos •Individual/ autocar• PLECĂRI CU AUTOCARUL ÎN FIECARE ZI DE MIERCURI, INTRARE LA CAZARE ÎN FIECARE ZI DE JOI
Pret: de la 54 euro/persoana
Destinatie: Grecia
Data: mai, septembrie 2019

Curs valutar azi

Insula Thassos 

 

  • PLECĂRI CU AUTOCARUL ÎN FIECARE ZI DE MIERCURI
  • INTRARE LA CAZARE ÎN FIECARE ZI DE JOI

 

Ziua 1. CĂTRE GRECIA…

Întâlnire cu reprezentantul agenției la ora 21:30 în București, Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor și plecare la ora 22:00. Se va urma traseul: București – Giurgiu – Veliko Tarnovo – Stara Zagora – Svilengrad –Alexandroupoli – Komotini (Maronia, Fanari) - Keramoti – Insula Thassos;

 

Ziua 2. THASSOS

În cursul dimineții vom ajunge în Grecia și ne vom îndrepta spre portul Keramoti de unde se va face îmbarcarea pe ferry-boat spre Insula Thassos. După circa 40 minute se ajunge în Insula Thassos, iar în jurul orei 14:00 se va efectua cazarea.

 

Zilele 3 – 8. THASSOS

În aceste zile vă puteți bucura de tot ceea ce vă oferă Insula Thassos. Cu peisajul său unic, predominant muntos, cu mii de ani de istorie pe umeri, “Insula de Smarald” a mării Egee se distinge prin ospitalitatea locuitorilor săi, plajele curate, vinurile alese şi mierea delicioasă. Departe de turismul de masă practicat în alte zone şi alte insule din Grecia, Thassos vă îmbie sa-i descoperiţi secretele. Deşi puteţi alege să vă petreceţi toată ziua la plajă, înotând în apele de culoarea smaraldului şi apoi înfruptându-vă din delicioasele preparate culinare, trebuie să ştiţi că mai sunt o mulţime de alte activităţi pentru care puteţi opta când vă petreceţi vacanţa în Thassos. Marea calmă este ideală pentru sporturi nautice şi pescuit, în timp ce relieful muntos vă îndeamnă să vă aventuraţi în drumeţii pe munţii din jur, precum şi prin numeroasele peşteri neexplorate încă. De asemenea, puteți participa la următoarele excursii opționale:

*Turul insulei Thassos (aproximativ 30 euro/adult, 20 euro/copil 6-11,99 ani): Excursia oferă o incitantă combinație de istorie, tradiție și cultură, toate încadrate într-un peisaj exotic. De-a lungul traseului vom admira sate tradiționale precum Panagia și biserica Fecioarei Maria,vom vizita Mănăstirea Arhanghelului Mihail care oferă o panoramă superbă și unde se păstrează și o parte din Sf. Cui folosit la răstignirea lui Iisus, apoi Aliki unde vizităm ruinele basilicilor și a bisericii creștine, precum și vechea carieră de marmură. Tot în turul insulei veți avea ocazia să vedeți cum se obține uleiul de măsline și vă veți putea îndulci cu mierea de pini specifică insulei Thassos.

*Xanthi-Porto Lagos-Fanari (aproximativ 40 euro/adult, 25 euro/copil 6-11,99 ani): O excursie complexă, care vă dă ocazia de a vizita “Orașul celor 1000 de culori”, Xanthi, având prilejul de a descoperi centrul istoric al orașului, o combinație arhitecturală între biserici bizantine, clădiri neoclasice și moschei turcești, dar totodată și partea modernă a acestuia, călcând pe urmele turcilor care au ajutat la dezvoltarea orașului. După acest tur pietonal și o scurtă pauză în oraș pentru shopping, ne îndreptăm cu autocarul către un sat pescăresc, Porto Lagos, unde vom vizita cele două biserici ce aparțin de Muntele Athos, Biserica Sf. Nicolae și Biserica Sf. Fecioare Maria, amplasate în lacul Vistonida. Admirăm peisajul din acest parc natural, ca, mai apoi, să ne continuăm drumul spre malul mării în mica și pitoreasca stațiune Fanari, unde vom poposi timp de câteva ore pentru a servi masa sau pentru a ne răcori în apele turcoaz ale Mării Egee.

*Plimbare cu vaporașul (aproximativ 35 euro/adult, 30 euro/copil 6-11,99 ani): Câteva ore de-a lungul coastei, cu opriri în golfulețe frumoase, precum și alte plaje deosebite ale insulei. Imediat ce ieșiți din port vă pregătiți pentru prima oprire, unde amatorilor de pescuit li se vor da unelte speciale cu momeală gata pregătită. Veți servi prânzul legănați de valurile mării, iar restul opririlor le veți petrece înotând și admirând peisajul insulei de smarald.

*Scubadiving: O experiență unică pentru cei ce doresc să cunoască lumea subacvatică și să descopere comorile mării. Programul include instructor autorizat, echipament profesional, training și o amintire de neuitat: un scurt filmuleț sau fotografii în lumea subacvatică.

*Plimbare cu velierul sau catamaranul în jurul insulei Thassos: Această excursie vă oferă o zi de neuitat. Veți descoperi insula cu incredibilele sale plaje unde se poate ajunge doar de pe mare, golfuri extraordinare și veți avea ocazia să înotați în apele turcoaz ale Mării Egee. De asemenea aveți oportunitatea de a alege dintr-o gamă largă de programe pe placul tuturor.

*Sărituri cu parapanta: Vă invităm să trăiți o experiență unică, plină de adrenalină, împreună cu profesioniștii de la Thassos Adventure, aceștia având o experiență de peste 2000 de ore în zborul cu parașuta în tandem și cu o prezență de 13 ani în domeniu.

*Hiking: Pentru cei pasionați de drumeții, vă invităm să explorați insula de smarald, cum nu se poate mai bine și anume pe jos, pășind pe cărările umbrite de pini, alături de un ghid montan calificat.

*Canoe: Pentru iubitorii sporturilor nautice, organizăm din diferite zone ale insulei programe zilnice pe marea Egee într-o canoe, având alături profesioniști.

 

Ziua 9. CĂTRE ROMÂNIA…

Dimineața se vor elibera camerele la ora 09:00. În cursul după-amiezei se va face îmbarcarea pe ferry-boat pentru a traversa pe continent. După circa 40 minute se ajunge în Keramoti de unde ne vom continua deplasarea spre Seres – Promachonas – Kulata – Sofia – București.  

 

Ziua 10. DIN NOU ACASĂ!

În cursul dimineții, în funcție de trafic, vom sosi în București.

 

Studio Mesimvria Skala Potamia
-Self-catering-

 
   

 

 

Studio Mesimvria REDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII

De ce îți recomandăm această cazare?

✓        Grădină frumos amenajată și loc de grătar;

✓        Asigură parcare privată;

✓        Camere spațioase şi luminoase;

✓        Unitatea de cazare oferă prosoape;


PROMO ROOMS

până la 28.02.2019 – reducere 45%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 50% la înscriere și diferența de 50% până pe 31.03.2019)

 

ULTRA FIRST MINUTE

până la 31.12.2018 – reducere 40%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 40% până pe 31.12.2018 și diferența de 50% se achită până pe 31.03.2019)

 

FIRST MINUTE

până la 31.03.2019 – reducere 35%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 30% la înscriere, 40% până pe 31.03.2019 și diferența de 30% se achită cu până la 30 de zile înaintea plecării)

 

Localizare:

Studio Mesimvria este localizat la strada principală, la aproximativ 400 de metri de plaja publică amenajată (umbrele și șezlonguri gratuite, consumația la bar fiind obligatorie) şi de centrul staţiunii Skala Potamia. Staţia de autobuz local se află la 30 metri de studio.

Descriere:

Studio Mesimvria, modern construită în anul 2010, îşi întâmpină turiştii cu o ambianță specific grecească, oferind liniște și confort oaspeților săi. Unitatea de cazare este o afacere de familie și asigură pentru turiști o gazda intotdeauna prezentă și servicii de foarte bună calitate.

Facilităţi unitate de cazare:

Studioul Mesimvria are o sală de așteptare, parcare privată(locuri limitate), grădină frumos amenajată și facilităţi pentru a face grătar.

 

Facilităţi camere:

 

Camerele de la Mesimvria sunt frumos amenajate şi sunt dotate cu chicinetă complet utilată, hotă, grup sanitar cu duș, uscător de păr, balcon/terasă cu obloane, TV LCD, frigider, prosoape, AC contra cost (aprox. 5 €/zi/cameră – se achită la recepţie la check in), Internet Wi-Fi GRATUIT.
Se asigură curățenie o dată pe sejur, precum și schimbarea lenjeriei și a prosoapelor.

VACANTA ÎN RATE

până la 31.05.2019 – reducere 25%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 25% la înscriere, 25% până pe 31.05.2019, 25 % se achită cu până la 60 de zile înainte de plecare și diferența de 25% se achită cu până la 15 zile înainte de plecare)

 

O
B
S
E
R
V
A
Ț
I
I

- Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;

- Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);

- Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;

- Check in 14:00 / Check out 09:00;

- Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;

- Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi.

- Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;

- Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare staţiune.

- În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

REDUCERILE SE APLICĂ LA TARIFUL STANDARD (pachetul de bază fără alte taxe și suplimente)!!!

 

NU SE PERMIT ANULĂRI/MODIFICĂRI, penalizarea fiind de 100% din suma achitată.

 

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte speciale și nu se aplică retroactiv pentru rezervările deja confirmate!

__________________________________

RECOMANDARI HH:

✓    Taverna Iatrou – Theologos

✓    Taverna Molos (Skala Potamia)

✓    Taverna Thassian Doukas (Limenas)

✓    Karnagio Beach Bar (Limenas)

✓    Taverna Mythos (Limenas)

✓    Satul Panagia - sat tradițional grecesc cu străduțe pietruite şi recunoscut pentru mica fabrică de ulei de măsline

✓    Marble Beach – vestita plajă premiată cu Blue Flag, formată din pietricele de marmură situată in Nord-Estul insulei

 

 

 

 

TARIFE cazare 7 nopți / persoană / self-catering
Supliment transport autocar din București 60 €/pers., NU este aplicat tarifelor din tabel. 

 

DATE
check in

LOC ÎN DUBLĂ STANDARD

PROMO ROOMS
(*locuri limitate)
-45%
(28.02.2019)

ULTRA FIRST MINUTE
-40%
(31.12.2018)

FIRST MINUTE
-35%
(31.03.2019)

 

VACANȚA ÎN RATE
-25%
(31.05.2019)

 

16.05

99

54

59

64

74

23.05, 26.09

125

69

75

81

94

30.05

145

80

87

94

109

06.06, 19.09

165

91

99

107

124

13.06

179

98

107

116

134

20.06, 12.09

199

109

119

129

149

27.06

220

121

132

143

165

04.07, 05.09

239

131

143

155

179

11.07, 18.07, 22.08, 29.08

255

140

153

166

191

25.07, 01.08, 08.08, 15.08

299

164

179

194

224

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studio Periklis - Limenas
-Self-catering-

 

 

Studio PeriklisREDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII

De ce îți recomandăm această cazare?

✓       Poziţionat într-o zonă liniştită;

✓       Seif în cameră;

✓       Gradină mare și loc de grătar.


PROMO ROOMS

până la 28.02.2019 – reducere 40%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 50% la înscriere și diferența de 50% până pe 31.03.2019)

 

ULTRA FIRST MINUTE

până la 31.12.2018 – reducere 35%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 40% până pe 31.12.2018 și diferența de 50% se achită până pe 31.03.2019)

FIRST MINUTE

până la 31.03.2019 – reducere 30%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 30% la înscriere, 40% până pe 31.03.2019 și diferența de 30% se achită cu până la 30 de zile înaintea plecării)

Localizare:

Studioul Periklis este situat în Limenas – capitala insulei Thassos, la aproximativ 600 m de plaja amenajată (umbrele și șezlonguri gratuite, consumația la bar fiind obligatorie) şi la  200 m de taverne şi de viaţa animată din centrul staţiunii.

Descriere:

Studioul Periklis este foarte apreciat privind raportul calitate-preț, ai cărui proprietari sunt deosebit de atenţi cu turiştii, oferindu-le un mediu cât mai familial posibil.

Facilităţi unitate de cazare:

Unitatea de cazare pune la dispoziție grădină frumos amenajată cu mase și scaune, facilităţi pentru grătar, grup sanitar comun pentru schimbul de serie,  la etajul 1.

 

Facilităţi camere:

 

Toate camerele sunt dotate cu chicinetă utilată, frigider, TV LCD, prosoape, grup sanitar propriu cu duș, uscător de păr, balcon, AC contra cost (aprox. 5 €/zi/cameră – se achită la recepţie la check in), seif (3 €/zi/cameră – se achită la față locului) şi Internet Wi-Fi GRATUIT. La studio se asigură curățenia, schimbarea lenjeriei și a prosoapelor o dată la mijlocul sejurului.

VACANTA ÎN RATE

până la 31.05.2019 – reducere 20%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 25% la înscriere, 25% până pe 31.05.2019, 25 % se achită cu până la 60 de zile înainte de plecare și diferența de 25% se achită cu până la 15 zile înainte de plecare)

 

O
B
S
E
R
V
A
Ț
I
I

- Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;

- Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar(fac exceptie anumite unitati de cazare) ;

- Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;

- Check in 14:00 / Check out 09:00;

- Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;

- Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi.

- Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;

- Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare staţiune.

- În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

REDUCERILE SE APLICĂ LA TARIFUL STANDARD (pachetul de bază fără alte taxe și suplimente)!!!

 

NU SE PERMIT ANULĂRI/MODIFICĂRI, penalizarea fiind de 100% din suma achitată.

 

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte speciale și nu se aplică retroactiv pentru rezervările deja confirmate!

__________________________________

RECOMANDĂRI HH:

✓    Karnagio Beach Bar (Limenas)

✓    La Scala Beach (Limenas)

✓    Taverna Thassian Doukas (Limenas)

✓    Taverna Mytos (Limenas)

✓    Taverna Molos (Skala Potamia)

✓    Taverna Iatrou – Theologos

✓    Satul Panagia - sat tradițional grecesc cu străduțe pietruite şi recunoscut pentru mica fabrică de ulei de măsline

✓    Marble Beach – vestita plajă premiată cu Blue Flag, formată din pietricele de marmură situată in Nord-Estul insulei

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TARIFE cazare 7 nopți / persoană / self-catering
Supliment transport autocar din București 60 €/pers., NU este aplicat tarifelor din tabel.

 

DATE
check in

LOC ÎN DUBLĂ STANDARD

PROMO ROOMS
(*locuri limitate)
-40%
(28.02.2019)

ULTRA FIRST MINUTE
-35%
(31.12.2018)

FIRST MINUTE
-30%
(31.03.2019)

 

VACANȚA ÎN RATE
-20%
(31.05.2019)

 

23.05, 26.09

109

65

71

76

87

30.05

125

75

81

88

100

06.06

139

83

90

97

111

13.06, 19.09

159

95

103

111

127

20.06

185

111

120

130

148

27.06, 04.07

205

123

133

144

164

11.07

229

137

149

160

183

18.07, 29.08, 05.09

245

147

159

172

196

25.07, 15.08, 22.08

259

155

168

181

207

01.08, 08.08

270

162

176

189

216

12.09

180

108

117

126

144

 

 

Studio Nefeli – Skala Potamia
-Self-catering-

 

Studio NefeliREDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII

De ce îți recomandăm această cazare?

✓       Situat aproape de mare;

✓       Seif în cameră;

✓       Tavernă proprie;

✓       Se află în portofoliul agenţie de 11 sezoane;

✓       Parcare privată.


PROMO ROOMS

până la 28.02.2019 – reducere 40%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 50% la înscriere și diferența de 50% până pe 31.03.2019)

 

ULTRA FIRST MINUTE

până la 31.12.2018 – reducere 35%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 40% până pe 31.12.2018 și diferența de 50% se achită până pe 31.03.2019)

 

FIRST MINUTE

până la 31.03.2019 – reducere 25%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 30% la înscriere, 40% până pe 31.03.2019 și diferența de 30% se achită cu până la 30 de zile înaintea plecării)

Localizare:

Studioul Nefeli, situat în staţiunea Skala Potamia, este localizat la 20m de mare, la aproximativ 250m de plaja Medusa (umbrele și șezlonguri gratuite, consumația la bar fiind obligatorie), şi în apropiere de restaurantele şi tavernele din staţiune. Staţiunea se învecinează la nord cu celebra plajă Golden Beach, cea mai frumoasă plajă din Thassos.

Descriere:

Studioul Nefeli este potrivit atât pentru persoanele dornice de distracție cât şi pentru familiile cu copii.

Facilităţi unitate de cazare:

Unitatea de cazare pune la dispoziție o grădină cu grătar și parcare privată proprie. Vă puteți bucura de preparate tradiționale, la taverna proprie-Molos, situată lângă studio.

 

Facilităţi camere:

 

Camerele de la Nefeli au chicinetă utilată, minifrigider/frigider, TV, balcon/terasă, AC contra cost (aprox. 5 €/zi/cameră – se achită la recepţie la check in), prosoape, grup sanitar cu duș, uscător de păr, seif (extra cost 2 €/zi/cameră – se achită la fața locului), Internet Wi-Fi GRATUIT. Curățenia, schimbarea lenjeriei și a prosoapelor se asigură o dată la mijlocul sejurului.

VACANTA ÎN RATE

până la 31.05.2019 – reducere 20%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 25% la înscriere, 25% până pe 31.05.2019, 25 % se achită cu până la 60 de zile înainte de plecare și diferența de 25% se achită cu până la 15 zile înainte de plecare)

O
B
S
E
R
V
A
Ț
I
I

- Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;

- Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);

- Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;

- Check in 14:00 / Check out 09:00;

- Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;

- Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi.

- Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;

- Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare staţiune.

- În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

 

REDUCERILE SE APLICĂ LA TARIFUL STANDARD (pachetul de bază fără alte taxe și suplimente)!!!

 

NU SE PERMIT ANULĂRI/MODIFICĂRI, penalizarea fiind de 100% din suma achitată.

 

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte speciale și nu se aplică retroactiv pentru rezervările deja confirmate!

__________________________________

RECOMANDĂRI HH:

✓    Taverna Iatrou – Theologos

✓    Taverna Molos (Skala Potamia)

✓    Taverna Thassian Doukas (Limenas)

✓    Karnagio Beach Bar (Limenas)

✓    Taverna Mytos (Limenas)

✓    Satul Panagia - sat tradițional grecesc cu străduțe pietruite şi recunoscut pentru mica fabrică de ulei de măsline

✓    Marble Beach – vestita plajă premiată cu Blue Flag, formată din pietricele de marmură situată in Nord-Estul insulei

 

    

 

 

TARIFE cazare 7 nopți/ persoană/ self-catering
Supliment transport autocar din București 60 €/pers., NU este aplicat tarifelor din tabel.

 

DATE
check in

LOC ÎN DUBLĂ STANDARD

PROMO ROOMS
(*locuri limitate)
-40%
(28.02.2019)

ULTRA FIRST MINUTE
-35%
(31.12.2018)

FIRST MINUTE
-25%
(31.03.2019)

 

VACANȚA ÎN RATE
-20%
(31.05.2019)

 

16.05, 26.09

100

60

65

75

80

23.05

129

77

84

97

103

30.05, 19.09

149

89

97

112

119

06.06

165

99

107

124

132

13.06, 12.09

189

113

123

142

151

20.06

210

126

137

158

168

27.06

219

131

142

164

175

04.07, 05.09

239

143

155

179

191

11.07, 29.08

245

147

159

184

196

18.07

269

161

175

202

215

25.07, 01.08, 08.08, 15.08

22.08

285

171

185

214

228

 

 

Studio B. Home Deluxe - Limenaria
-Mic dejun-

 

Studio B. Home DeluxeREDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII

De ce îți recomandăm această cazare?

✓       Piscină exterioară;

✓       Mobilier ultra modern și decor de bun gust;

✓       Servicii și facilități superioare.


PROMO ROOMS

până la 28.02.2019 – reducere 45%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 50% la înscriere și diferența de 50% până pe 31.03.2019)

 

ULTRA FIRST MINUTE

până la 31.12.2018 – reducere 40%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 40% până pe 31.12.2018 și diferența de 50% se achită până pe 31.03.2019)

 

FIRST MINUTE

până la 31.03.2019 – reducere 35%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 30% la înscriere, 40% până pe 31.03.2019 și diferența de 30% se achită cu până la 30 de zile înaintea plecării)

 

Localizare:

 

B Home este situat în frumoasa insulă Thassos în staţiunea Limeneria, la numai  300 m de metri de plajă. În apropiere se găsesc taverne, cafenele și supermarket-uri.

 

Descriere:

 

Studio B. Home Deluxe pune la dispoziţia turiştilor servicii şi facilităţi superioare, fiind catalogat ca un studio de lux, remarcându-se prin design, mobiler ultra modern, finisaje premium și atenția la detalii.

Facilităţi unitate de cazare:

Oaspeţii de la B. Home Deluxe se pot relaxa la piscina exterioară, având șezlonguri și umbrele incluse. Proprietarii pot asigura la solicitarea prealabilă a turiștilor, un decor special pentru aniversări, lună de miere sau, dacă este nevoie, de pătuț (babycot) pentru copii. Unitatea de cazare dispune de parcare privată în limita locurilor disponibile.

 

Facilităţi camere:

Camerele sunt decorate ultra modern având finisaje premium și sunt dotate cu TV LCD, AC contra cost (aprox. 5 €/zi/cameră – se achită la recepţie la check in), Internet Wi-Fi GRATUIT, balcon/terasă, plase de ţânţari, baie cu duș/cadă, uscător de păr (se cere la check-in și se predă la check-out), articole de toaletă (doar la începutul sejurului), prosoape, chicinetă utilată. Se asigură curățenie zilnic, însă schimbarea lenjeriei și a prosoapelor se face o singură dată, la mijlocul sejurului.

VACANTA ÎN RATE

până la 31.05.2019 – reducere 25%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 25% la înscriere, 25% până pe 31.05.2019, 25 % se achită cu până la 60 de zile înainte de plecare și diferența de 25% se achită cu până la 15 zile înainte de plecare)

O
B
S
E
R
V
A
Ț
I
I

- Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;

- Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);

- Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;

- Check in 14:00 / Check out 09:00;

- Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;

- Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi.

- Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;

- Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare staţiune.

- În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

REDUCERILE SE APLICĂ LA TARIFUL STANDARD (pachetul de bază fără alte taxe și suplimente)!!!

 

NU SE PERMIT ANULĂRI/MODIFICĂRI, penalizarea fiind de 100% din suma achitată.

 

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte speciale și nu se aplică retroactiv pentru rezervările deja confirmate!

__________________________________

RECOMANDĂRI HH:

✓    Taverna Iatrou – Theologos

✓    Taverna Molos (Skala Potamia)

✓    Taverna Thassian Doukas (Limenas)

✓    Karnagio Beach Bar (Limenas)

✓    Taverna Mythos (Limenas)

✓    Satul Panagia - sat tradițional grecesc cu străduțe pietruite şi recunoscut pentru mica fabrică de ulei de măsline

✓    Manastirea Sfantului Arhanghel Mihail (Sud-Estul insulei, pe drumul dintre Astris şi Aliki)

✓    Marble Beach – vestita plajă premiată cu Blue Flag, formată din pietricele de marmură situată in Nord-Estul insulei

 

 

 

 

TARIFE cazare 7 nopți / persoană / self-catering
Supliment transport autocar din București 60 €/pers., NU este aplicat tarifelor din tabel.

 

DATE
check in

LOC ÎN DUBLĂ STANDARD

PROMO ROOMS
(*locuri limitate)
-45%
(28.02.2019)

ULTRA FIRST MINUTE
-40%
(31.12.2018)

FIRST MINUTE
-35%
(31.03.2019)

 

VACANȚA ÎN RATE
-25%
(31.05.2019)

 

23.05

150

83

90

98

113

30.05

169

93

101

110

127

06.06, 26.09

189

104

113

123

142

13.06

210

116

126

137

158

20.06, 19.09

245

135

147

159

184

27.06, 12.09

270

149

162

176

203

04.07, 05.09

309

170

185

201

232

11.07, 29.08

330

182

198

215

248

18.07, 25.07, 01.08

08.08, 15.08

365

201

219

237

274

22.08

350

193

210

228

263

 

 

 

 

 

 

 

Studio Meandros - Potos
-Self-catering-

 

Studio MeandrosREDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII

De ce îți recomandăm această cazare?

✓       Camere spațioase;

✓       Studioul oferă prosoape;

✓       Unitate de cazare ideală pentru grupuri de prieteni;

✓       Dispune de gradină spaţioasă cu grătar, frumos amenajată.


PROMO ROOMS

până la 28.02.2019 – reducere 50%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 50% la înscriere și diferența de 50% până pe 31.03.2019);

 

ULTRA FIRST MINUTE

până la 31.12.2018 – reducere 45%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 40% până pe 31.12.2018 și diferența de 50% se achită până pe 31.03.2019);

 

FIRST MINUTE

până la 31.03.2019 – reducere 35%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 30% la înscriere, 40% până pe 31.03.2019 și diferența de 30% se achită cu până la 30 de zile înaintea plecării);

 

 

Localizare:

 

Meandros este situat în partea de sud a insulei Thassos, în stațiunea Potos, una dintre cele mai animate stațiuni de pe insulă, la aproximativ 150m față de cea mai apropiată plajă amenajată (umbrele și șezlonguri gratuite, consumația la bar fiind obligatorie). La 20m de studio se află zona cu magazine, taverne şi supermarket-uri.

Descriere:

Meandros este un studio standard, format din 6 corpuri înconjurate de o grădină mare și frumos amenajată. Exteriorul alb-albastru al celor 6 clădiri vă integrează imediat în atmosfera specifică Greciei.

Facilităţi unitate de cazare:

Studio Meandros are o grădină cu grătar, loc pentru depozitarea bagajelor și toaletă pentru schimbul de serie. Studioul nu oferă parcare.

 

Facilităţi camere:

 

Camerele sunt dotate cu TV LCD, AC contra cost (aprox. 5 €/zi/cameră – se achită la recepţie la check in), Internet Wi-Fi GRATUIT, balcon, baie cu duș, uscător de păr, prosoape, chicinetă utilată (unele camere au chicinetă dublă amplasată pe hol şi se utilizează la comun pentru 2 camere).
Curățenia, schimbarea lenjeriei și a prosoapelor se asigură o dată la mijlocul sejurului.

VACANTA ÎN RATE

până la 31.05.2019 – reducere 20%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 25% la înscriere, 25% până pe 31.05.2019, 25 % se achită cu până la 60 de zile înainte de plecare și diferența de 25% se achită cu până la 15 zile înainte de plecare);

 

O
B
S
E
R
V
A
Ț
I
I

- Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;

- Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);

- Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;

- Check in 14:00 / Check out 09:00;

- Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;

- Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi.

- Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;

- Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare staţiune.

- În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

REDUCERILE SE APLICĂ LA TARIFUL STANDARD (pachetul de bază fără alte taxe și suplimente)!!!

 

NU SE PERMIT ANULĂRI/MODIFICĂRI, penalizarea fiind de 100% din suma achitată.

 

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte speciale și nu se aplică retroactiv pentru rezervările deja confirmate!

__________________________________

 

RECOMANDĂRI HH:

✓    Taverna Iatrou – Theologos

✓    Taverna Molos (Skala Potamia)

✓    Taverna Thassian Doukas (Limenas)

✓    Karnagio Beach Bar (Limenas)

✓    Taverna Mytos (Limenas)

✓    Satul Panagia - sat tradițional grecesc cu străduțe pietruite şi recunoscut pentru mica fabrică de ulei de măsline

✓    Marble Beach – vestita plajă premiată cu Blue Flag, formată din pietricele de marmură situată in Nord-Estul insulei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TARIFE cazare 7 nopți / persoană / self-catering
Supliment transport autocar din București 60 €/pers., NU este aplicat tarifelor din tabel.

 

DATE
check in

LOC ÎN DUBLĂ STANDARD

PROMO ROOMS
(*locuri limitate)
-50%
(28.02.2019)

ULTRA FIRST MINUTE
-45%
(31.12.2018)

FIRST MINUTE
-35%
(31.03.2019)

 

VACANȚA ÎN RATE
-20%
(31.05.2019)

 

23.05, 26.09

139

70

76

90

111

30.05, 19.09

165

83

91

107

132

06.06

179

90

98

116

143

13.06, 12.09

199

100

109

129

159

20.06

225

113

124

146

180

27.06, 05.09

249

125

137

162

199

04.07

255

128

140

166

204

11.07, 29.08

269

135

148

175

215

18.07, 15.08, 22.08

295

148

162

192

236

25.07, 01.08, 08.08

309

155

170

201

247


Hotel Danae 3* - Limenas
-Mic dejun-

 

Hotel Danae 3REDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII

De ce îți recomandăm această cazare?

✓       AC INCLUS;

✓       Excelenţă în curăţenie;

✓       Camere spaţioase;

✓       Mic dejun bogat.


PROMO ROOMS

până la 28.02.2019 – reducere 40%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 50% la înscriere și diferența de 50% până pe 31.03.2019)

 

ULTRA FIRST MINUTE

până la 31.12.2018 – reducere 35%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 40% până pe 31.12.2018 și diferența de 50% se achită până pe 31.03.2019)

 

FIRST MINUTE

până la 31.03.2019 – reducere 25%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 30% la înscriere, 40% până pe 31.03.2019 și diferența de 30% se achită cu până la 30 de zile înaintea plecării)

 

Localizare:

Hotelul Danae se află într-o zonă liniştită din Limenas, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului și de plajă. La aproximativ 3-4 km distanţă se află vestita plajă Marble Beach (premiată cu Blue Flag).

 

Descriere:

 

Este un hotel cochet cu 15 camere, decorat tradiţional în alb şi albastru, ce oferă camere foarte curate, confortabile şi mobilate cu gust. Micul dejun servit în frumoasa sală de mese a hotelului este diversificat şi săţios (foarte apreciat de turişti). Personalul este foarte atent la nevoile clienţilor.

Facilităţi unitate de cazare:

Hotel Danae pune la dispoziţia turştilor recepție, lobby, sală pentru micul dejun,cameră pentru depozitat bagajele, toaletă comună la parter, parcare privata gratuită (în limita disponibilităţi).

 

 

Facilităţi camere:

 

Toate camerele au băi cu duş, uscător de păr, balcon, minibar, TV LCD, plase de ţânţari, telefon, AC INCLUS, Internet Wi-Fi GRATUIT. Hotelul pune la dispoziția clienților prosoape şi articole de toaletă. Camerele au vedere la stradă sau la gradină. Curățenia în camere se face zilnic. Prosoapele şi lenjeria se schimbă o dată la 3 zile.

VACANTA ÎN RATE

până la 31.05.2019 – reducere 20%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 25% la înscriere, 25% până pe 31.05.2019, 25 % se achită cu până la 60 de zile înainte de plecare și diferența de 25% se achită cu până la 15 zile înainte de plecare)

O
B
S
E
R
V
A
Ț
I
I

- Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;
- Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);
- Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;
- Check in 14:00 / Check out 09:00;

- Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;

- Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi;

- Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;

- Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare staţiune.

- În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

 

REDUCERILE SE APLICĂ LA TARIFUL STANDARD (pachetul de bază fără alte taxe și suplimente)!!!

 

NU SE PERMIT ANULĂRI/MODIFICĂRI, penalizarea fiind de 100% din suma achitată.

 

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte speciale și nu se aplică retroactiv pentru rezervările deja confirmate!

__________________________________

 

RECOMANDĂRI HH:

✓    Taverna Thassian Doukas (Limenas)

✓    Karnagio Beach Bar (Limenas)

✓    Taverna Mythos (Limenas)

✓    Taverna Iatrou – Theologos

✓    Taverna Molos (Skala Potamia)

✓    Satul Panagia - sat tradițional grecesc cu străduțe pietruite şi recunoscut pentru mica fabrică de ulei de măsline

✓    Marble Beach – vestita plajă premiată cu Blue Flag, formată din pietricele de marmură situată in Nord-Estul insulei

 

 

 

 

TARIFE cazare 7 nopți / persoană / mic dejun
Supliment transport autocar din București 60 €/pers., NU este aplicat tarifelor din tabel.

 

DATE
check in

LOC ÎN DUBLĂ STANDARD

PROMO ROOMS
(*locuri limitate)
-40%
(28.02.2019)

ULTRA FIRST MINUTE
-35%
(31.12.2018)

FIRST MINUTE
-25%
(31.03.2019)

 

VACANȚA ÎN RATE
-20%
(31.05.2019)

 

30.05, 19.09

199

119

129

149

159

06.06

209

125

136

157

167

13.06

239

143

155

179

191

20.06

265

159

172

199

212

27.06

289

173

188

217

231

04.07

319

191

207

239

255

11.07

339

203

220

254

271

18.07, 25.07, 01.08, 08.08

369

221

240

277

295

15.08

355

213

231

266

284

22.08

329

197

214

247

263

29.08

299

179

194

224

239

05.09

280

168

182

210

224

12.09

249

149

162

187

199

26.09

175

105

114

131

140

 

 

Studio Panorama – Golden Beach
-Self-catering-

 

 
   

 

 

Studio PanoramaREDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII

De ce îți recomandăm această cazare?

✓       Recenzii foarte bune, se află în portofoliul agenţie de 11 sezoane;

✓       Camere mari şi bine întreţinute;

✓       Aproape de plajă.


PROMO ROOMS

până la 28.02.2019 – reducere 45%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 50% la înscriere și diferența de 50% până pe 31.03.2019)

 

ULTRA FIRST MINUTE

până la 31.12.2018 – reducere 40%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 40% până pe 31.12.2018 și diferența de 50% se achită până pe 31.03.2019);

 

FIRST MINUTE

până la 31.03.2019 – reducere 35%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 30% la înscriere, 40% până pe 31.03.2019 și diferența de 30% se achită cu până la 30 de zile înaintea plecării)

 

Localizare:

 

Studioul Panorama este situat central în stațiunea Golden Beach, la aproximativ 70 m de plaja certificată Blue Flag ideală pentru familii cu copii, având intrare lină în mare (umbrele și șezlonguri contra-cost, de la 7€/zi/set).

 

Descriere:

 

Studio Panorama este un studio superior, format din două corpuri. Corpul A – clădirea principală – are la etajul superior camere cu balcon și la etajul inferior camere cu terasă înaltă. Intrarea în camerele de la etajul inferior se face prin terasă. Corpul B – clădirea anexă – este construit ulterior în curtea unității de cazare, acesta are 2 camere, situate la parter, dotate cu terase care dau spre curtea comună. Camerele din corpul B au aceleași facilități ca și cele din corpul A. Le recomandăm familiilor cu copii deoarece sunt mai spațioase și au terasă.

 

Facilităţi unitate de cazare:

 

Studioul Panorama dispune de o bucătărie exterioară echipată complet, terasă și masă mare. De asemenea în curte există un grătar ce se poate folosi de către oaspeți.

 

Facilităţi camere:

 

Camerele de la Panorama au chicinetă utilată, frigider, TV LCD, balcon/terasă, uscător de păr, prosoape, grup sanitar cu duș, seif (3€/zi/cameră – se achită la recepţie, la check in), AC contra cost (aprox. 5 €/zi/cameră – se achită la recepţie, la check in), Internet Wi-Fi GRATUIT, plase de țânțari și obloane la balcoane. Se asigură curăţenie, schimbarea  lenjeriei şi a prosoapelor o dată pe sejur.

VACANTA ÎN RATE

până la 31.05.2019 – reducere 25%

(se aplică în cazul achitării unui avans de 25% la înscriere, 25% până pe 31.05.2019, 25 % se achită cu până la 60 de zile înainte de plecare și diferența de 25% se achită cu până la 15 zile înainte de plecare)

O
B
S
E
R
V
A
Ț
I
I

- Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;

- Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);

- Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;

- Check in 14:00 / Check out 09:00;

- Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;

- Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de transport alocat să nu fie acelaşi.

- Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;

- Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare staţiune.

- În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

REDUCERILE SE APLICĂ LA TARIFUL STANDARD (pachetul de bază fără alte taxe și suplimente)!!!

 

NU SE PERMIT ANULĂRI/MODIFICĂRI, penalizarea fiind de 100% din suma achitată.

 

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte speciale și nu se aplică retroactiv pentru rezervările deja confirmate!

__________________________________

RECOMANDĂRI HH:

✓    Taverna Iatrou – Theologos

✓    Taverna Molos (Skala Potamia)

✓    Taverna Thassian Doukas (Limenas)

✓    Karnagio Beach Bar (Limenas)

✓    Taverna Mytos (Limenas)

✓    Satul Panagia - sat tradițional grecesc cu străduțe pietruite şi recunoscut pentru mica fabrică de ulei de măsline

✓    Marble Beach – vestita plajă premiată cu Blue Flag, formată din pietricele de marmură situată in Nord-Estul insulei

 

  

 

 

 

 

 

 

TARIFE cazare 7 nopți / persoană / self-catering
Supliment transport autocar din București 60 €/pers., NU este aplicat tarifelor din tabel.

 

DATE
check in

LOC ÎN DUBLĂ STANDARD

PROMO ROOMS
(*locuri limitate)
-45%
(28.02.2019)

ULTRA FIRST MINUTE
-40%
(31.12.2018)

FIRST MINUTE
-35%
(31.03.2019)

 

VACANȚA ÎN RATE
-25%
(31.05.2019)

 

16.05

135

74

81

88

101

23.05

149

82

89

97

112

30.05

165

91

99

107

124

06.06

199

109

119

129

149

13.06

229

126

137

149

172

20.06, 12.09

265

146

159

172

199

27.06

299

164

179

194

224

04.07, 05.09

315

173

189

205

236

11.07, 29.08

330

182

198

215

248

18.07

359

197

215

233

269

25.07, 01.08, 08.08, 15.08

22.08

350

193

210

228

263

19.09

245

135

147

159

184

26.09

200

110

120

130

150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 PRETUL INCLUDE

 PRETUL NU INCLUDE

TRANSPORT INDIVIDUAL

*PROGRAM AUTOCAR

 

» 7 nopţi cazare în regim self-catering (conform tarife tabel);

» Asistenţă turistică pe perioada sejurului în limba română.

 

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaţionale
(se adaugă la tarifele din tabel);

» 7 nopţi cazare;

» Asistenţă turistică pe perioada sejurului.

» Bilet ferry-boat Keramoti–Thassos–Keramoti 12 €/persoană (se achită la autocar; include taxa de autocar și de persoană dus-intors + transfer port-cazare-port); copil 0-1,99 ani gratuit, copil 3-5,99 ani 6 €.

» Asigurarea medicală (aprox. 43 lei/persoană) sau asigurarea Travel (medicală+storno) (aprox. 79 lei/pers.);

» Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check in);

» Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;

» Alte taxe și cheltuieli personale.

 

SUPLIMENTE:

 

» Camera single: 95 ;

» Demipensiune: 15 € /zi/pers;

» Mic dejun: 6 € /zi/pers (Micul dejun se serveşte la taverna Molos);

» Cina: 10 €/zi/pers (Cina se serveşte la taverna Molos);

» Locuri preferenţiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers dacă se achită în agenţie, 10 €/pers daca se achită la autocar;

» Pentru sejur de 14 nopți se achită supliment transport autocar în valoare de 20 €/pers.

 

REDUCERI:

 

» Copil 0-11,99 ani gratuit, nu beneficiază de pat, achită 60 € transport (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);

» Copil 12-17,99 ani achită 75% din tariful de adult la cazare, beneficiază de pat (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);

» Pentru loc în TRIPLĂ reducere 10€/pers din tariful de loc în cameră dublă (valabil doar pentru 3 adulţi plătitori);

» Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar (se aplică doar la ofertele de Early Booking din tabelul de mai sus).

 

TRANSFERURI DIN ȚARĂ

 

Oraşul

Locul de îmbarcare

Tarif

 

Oraşul

Locul de îmbarcare

Tarif

SUCEAVA

Hotel Bucovina

40 €

 

DEVA

McDonald’s Gară

35 €

PIATRA NEAMȚ

Hotel Central

35 €

 

SIBIU

Benzinăria Mol - Șelimbăr

25 €

IAȘI

McDonald’s Gară

40 €

 

MEDIAȘ

Autogară

30 €

ROMAN

Gară

30 €

 

SIGHIȘOARA

Magazinul Sigma

30 €

BACĂU

Parcarea Stadionului Municipal

30 €

 

TG. MUREȘ

Benzinaria Mol – 1 Dec 1918

35 €

FOCȘANI

Lukoil - Centru

25 €

 

BRAȘOV

Petrom Calea Bucureşti

25 €

BUZĂU

McDonald’s Unirea

20 €

 

SINAIA

Gară

20 €

GALAȚI

McDonald’s

20 €

 

CĂMPINA

Casa Bucur - Km 92

15 €

BRĂILA

Hotel Traian

20 €

 

PLOIEȘTI

Petrom - Metro

12 €

CRAIOVA

McDonald’s - Calea București

22 €

 

RM. VÂLCEA

Sala Sporturilor

18 €

SLATINA

Autogară

18 €

 

PITEȘTI

McDonald’s Gară

12 €

CONSTANȚA

Parcare Kaufland – Bd. Brătianu

25 €

 

BUCUREȘTI

Academia Militară Română

-

 

 

NOTA: Tarifele de mai sus sunt de persoană și sunt valabile pentru transport dus-întors. Orele de îmbarcare se comunică odată cu transmiterea informării de plecare și pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer, atât la plecare cât si la întoarcere.  Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întâlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită. Grupul NU VA AȘTEPTA turiștii care întârzie la îmbarcare. În funcție de mărimea grupului, transferurile din țară se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie!

ATENȚIE – Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare! Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă!

 

INFO UTILE:                                                                                                                                        

Studio

Studioul reprezintă unitatea de cazare formată din camere duble, triple şi/sau cvadruple, care oferă baie proprie şi chicinetă utilată pentru prepararea micului dejun sau a diverse gustări (există excepţii unde chicineta este poziţionată în afara camerei). Camerele studiourilor sunt, de regulă, mai spaţioase faţă de cele ale unităţilor de cazare standard.

 

Self-catering (Autogospodărire / Room-Only – doar cazare)

Studioul/vila nu asigură mesele, însă au în dotare chicinetă utilată cu minimul necesar și oferă posibilitatea de a vă prepara diferite gustări/ceai/cafea. Unitățile care funcționează în regim de self-catering, nu asigură curățenia pe durata sejurului, ci doar la sosire și la plecare (excepție făcând unitățile de cazare unde este specificat altceva), nu se dau prosoape / cosumabile (săpun, hârtie igienică, saci de gunoi, detergent de vase etc.).

 

Chicinetă

Bucătărie de mici dimensiuni, utilată cu minimul necesar: chiuvetă, plită (cu maxim 2 ochiuri), frigider/răcitor (frigider de dimensiuni mici fără congelator), tacâmuri, pahare/căni, oală/ibric. Chicineta NU se poate folosi pentru prepararea mâncărurilor gătite, aceasta este exclusiv pentru a prepara ceva mai rapid (ceai/cafea, supe instant, legume, paste) în niciun caz pentru prăjeli sau pentru a face mâncare care necesită mult timp de preparare și al cărei miros poate deranja ceilalți turiști aflați în unitatea de cazare. Folosirea chicinetei pentru prăjeli (peşte, carne etc.) este strict INTERZISĂ şi orice abatere de la această regulă poate fi penalizată de proprietarul unităţii de cazare. Unele unităţi de cazare asigură bucătărie exterioară.

 

Clasificare unitate de cazare

Reprezintă o diferențiere din punct de vedere al calității serviciilor și facilităților oferite. Unitățile de cazare sunt clasificate în funcție de legislația țării în care se află. În Grecia, studiourile/vilele sunt clasificate în chei, iar hotelurile și aparthotelurile în stele. Numărul de stele/chei, diferă în funcție de fiecare unitate de cazare. Unitățile de cazare  sunt vizitate și verificate de personalul agenției iar clasificarea acestora este confirmată de agenție în funcție de serviciile şi facilitățile oferite de acestea, fiind semnalate cu simbolul “SOARE”.

*Promo Rooms

Camerele din oferta Promo Rooms sunt limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale.  Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionatăweb-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web