Circuit Rusia 2019, Plecare 24 iulie, Tarif de la 895 euro


Circuit Rusia 2019, Plecare 24 iulie, Tarif de la 895 euro
Pret: de la 895 euro
Destinatie: Rusia
Data: 24 iulie 2019

Curs valutar azi

Ziua 1

24 iulie 2019

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul din Chisinau la ora 04:30, pentru imbarcare pe cursa companiei Air Moldova, cu destinatia Sankt Petersburg (zbor direct). Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora locala 08:50. Bine ati venit in Rusia! Incepem acest periplu frumos cu un tur de oras  care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, insula Vasilievski,  Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac, Piata Senatului, Piata Palatului,  fortareata Petru si Pavel. Cazare la hotel  3*

 

Ziua 2

25 iulie 2019

Mic dejun. In prima parte a zilei mergem in Fortarea Sf Petru si Pavel, cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus, acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Se face un tur pietonal, trecand pe langa Casa Barcii, Armuraria, Mausoleul Marelui Duce, Casa Comandantului, Casa Inginerilor, Monetaria, si multe altele. Fortarea a jucat incepand cu secolul al XIX lea un rol insemnat de inchisoare politica. Urmatorul obiectiv este Biserica Mantuitorului de pe sangele varsat, si face referire la motivatia construirii ei. Anume, Tarul Alexandru al III lea, ridica acesta biserica in amintirea tatalui sau , Tarul Alexandru al II lea, ce a fost asisant pe acest caldaram in 13 martie 1881. Terminata in aproape trei decenii , a fost sfintita pe vremea lui Nicolae al II lea, si constituie o capodopera a artei rusesti. Cazare la hotel  3*

 

Ziua 3

26 iulie 2019

Mic dejun. Astazi va invitam la o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34km de St. Petersburg. Complexul palatului, adeseori asemuit cu Palatul Versailles, expune gradini si palate incantatoare.  Vom vizita Marele Palat, unde ne va orbi somptuozitatea holurilor pline de oglinzi, a stocaturilor suflate cu aur, etc. De asemenea, vizitam si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza o vom dedica fostei resedinte a tarilor Rusiei, astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt prezente in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Se spune ca din milioanele de exponate ce le detine, doar 60000 sunt expuse, avand valori interne si internationale ( Da Vinci, Picasso, Gaugain, Matisse, Rembrand, etc). Cazare la hotel  3*

 

Ziua 4

27 iulie 2019

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor si depozitarea bagajelor, va fi timp liber la dispozitie pentru cumparaturi, plimbare, vizitarea multitudinii de muzee si catedrale ce le detine aceasta capitala nordica a fostului Imperiu Tarist. Seara se face transfer la gara, pentru imbarcarea in vagoane cuseta, pentru transferul catre Moscova. Puteti sa va delectati cu un ceai rusesc la samovar.

 

Ziua 5

28 iulie 2019

Bine ati venit in Moscova ! In a cincea zi de Circuit Rusia 2019 , ajunsi in capitala actuala a Federatiei Ruse, vom lua micul dejun la un restaurant. Incepem cu un tur panoramic al unuia dintre cele mai mari orase ale Europei, un amalgan de constructii medievale, imperiale, sovietice, si futuriste. Acest tur va cuprinde: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam programul cu vizitarea Complexului Kremlin . Minunat monument arhitectonic si de arta, a fost proiectat inca din secolul al XII lea. Forma de astazi, cu ziduri din caramazi rosii si douazeci de turnuri, s-a cristalizat in secolul al XV lea.Astazi,  Kremlinul, este resedinta a Presedintiei rusesti si  gazduieste unele din cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia. Cazare la hotel  3*

 

Ziua 6

29 iulie 2019

Mic dejun. Aceasta zi o dedicam unui obiectiv aflat in Inelul de Aur Rusesc , si anume Serghiev Posad. Aflat la o distanta de 75 km de Moscova, acest obiectiv ne reliefeaza unul dintre Sfintii protectori ai rusilor si anume Sf Serghie. Acest complex maret, a jucat un rol important atat in vremea imperiala, dar si in vremea celui de-al doilea razboi mondial. In Catedrala Sf Treimi se regasesc de asemenea si picturi ale celebrului calugar rus Sf Andrei Rubliov. Dupa returul in Moscova, ne delectam cu un tur al celor mai frumoase statii de metrou. Este cunoscut acest aspect, ca metroul moscovit are cele mai frumoase statii de metrou din lume, adevarate ansambluri de arta contemporana cu diverse tematici. Cazare la hotel  3*

 

Ziua 7

30 iulie 2019

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor si depozitarea bagajelor, va urma un ultim obiectiv din acest fabulos oras, ce pare sa nu doarma niciodata, si anume Galeriile Tretyakov , tezaurul national de arta al Rusiei. Infiinta la jumatatea secolului al XIX lea de patronul artistilor Pavel Tretyakov, galeria cuprinde importante picturi si sculpturi ale celor mai cunoscuti artisti rusi, dar si o colectie de icoane vechi, printre care Sf Treime a lui Andrei Rubliov. Se face apoi ransferul catre aeroport , si decolare la ora 16.30 (zbor direct Air Moldova spre Chisinau). Va multumim ca ati fost cu noi in Circuit Rusia 2019!

 

 

 


 

Pretul Include:

 

 • bilet de avion Chisinau – St Petersburg / Moscova – Chisinau cu compania Air Moldova
 • - Bagaj de cala 20 kg
 • taxe de aeroport
 • - 5 nopţi cazare in hotel 3*
 • - 1 noapte cazare in vagon cuseta cu 4 paturi
 • - 6 mic dejun
 • - transfer aeroport-hotel-aeroport
 • - transport cu bus/minibus licentiat
 • - ghid local vorbitor de limba engleza/ romana
 • - intrarile la toate  obiectivele din program ( Muzeul Ermitaj, Palatul Petrodvoret, Catedrala Mantuitorul pe Sange, Fortareata Sf Petru si Pavel, Kremlin, Metrou, Galeriile Tretyakov)
 • - excursie la Serghiev Posad
 • - insotitor de grup
 • - tarif calculat pentru un grup de 20 persoane
 • - scrisoare / invitatie ce este necesara pentru viza
 • - formularul de viza
 • - intocmirea dosarului si demersurile de obtinere a vizei la Centrul de Vize Rus
 • TARIF CALCULAT PENTRU GRUP DE 20 PERSOANE !!!
 
 

Pretul nu Include:

 

 • - taxa de viza pentru Centrul de Viza Rus si taxa consulara ( 360 lei )
 • - asigurare medicala agreata de Centrul de Viza Rus ( 85 lei )
 • - Cheltuieli personale
 • - Alte aspecte ce nu sunt trecute la “Servicii incluse”
 • - Pentru un grup mai mic, intre 19-15 persoane, se plateste un supliment de 75 euro/pers
 
 

Nota:

 

NOTA:

 • !!! ACTE NECESARE !!! –  paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară, cu minim două pagini libere pentru viză (PAȘAPORTUL SE ADUCE LA AGENȚIE CU CEL PUȚIN O LUNĂ ÎNAINTEA PLECĂRII), si 1 foto tip paşaport (Fotografie color 3,5х4,5 cm pe fundal alb, cu imaginea clară a chipului (din față), fără ochelari cu lentile fumurii și cu capul descoperit (cu excepția cetățenilor, care, din motive de apartenență națională sau religioasă, nu se pot fotografia cu capul descoperit).
 • - Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2%, comision de risc valutar).
 • - Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
 • - In cazul in care autoritatile nu permit turistilor iesirea din tara sau accesul in tarile de pe traseu, agentia nu are niciun fel de obligatie, iar costul excursiei nu se ramburseaza.
 • Cazarile se vor face in hoteluri de 3* in : Moscova, St Petersburg
 • Documentul necesar călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii.
 • - Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective.
 • In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intodeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard va rugam sa accesati pagina web a hotelului.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca, in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
 • - Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.   
 • - Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi imbolnaviri / deces,  furtul / distrugerea pasaportului / cartii de identitate.
 • - Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.
 • - Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual sau carte de  dentitate). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii, ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.ro
 • Grup minim 20 pers.
 • Nu se acorda reducere pentru a 3-a persoana in camera Double
 • Camera SINGLE, supliment 250 euro
 • In cazul modificarii pretului mondial la combustibil, sau tarifele care tin de taxele de viza, asigurare, etc agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful in functie de acest parametru.
 
 


web-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web