Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Spiridon - 10.12.2015 , 165 Euro / pers


Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Spiridon - 10.12.2015 , 165 Euro / pers
Pret: 165 Euro / pers
Destinatie: Grecia
Data: 10.12.2015

Curs valutar azi

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Spiridon

 

Data de plecare: 10.12.2015
Pret: 165 Euro / pers

 

Ziua 1 Plecare Bucuresti ( ora 16:00 – Parcul Izvor) - Ruse-Sofia Kulata-Promahonas.

Ziua 2. Sosire in Grecia si continuarea traseului spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Cazare in Corfu hotel 3*.  Participare la slujba de priveghere de la Catedrala Sf Spiridon. ( deplasare pietonala).

Ziua 3. Mic dejun. Plecare catre Catedrala Sf. Spiridon pentru a participa la Sf. Liturghie. Vizita la Mrea. Sf. Muc. Paraschevi ( aici se afla Mana Dreapta a Sf. Muc. Paraschevi si icoana facatoare de minuni a Sf Muc Paraschevi). Optional – vizita la Mrea Paleokastrita ( 5 Euro/pers) . Cazare in Corfu hotel 3*.

Ziua 4. Mic dejun. Imbarcare pe ferry – boat ( Corfu – Igoumenitsa ) si continuarea drumului spre Kalambaka. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor ). Vizitarea Complexului Monahal Meteora ( vizitam 1 manastire). Cazare in Kalambaka hotel 3*.

Ziua 5. Mic dejun. Plecare spre tara cu oprire in Salonic , unde vizitam: Catedrala Sf. Dimitrie cu moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf. Anisia.  Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

Pretul include: transport cu autocarul ; 3 nopti de cazare hotel 3* ; 3 mic dejunuri ; traversarile cu ferry-boat- ul ; ghid insotitor ; preot insotitor

Pretul nu include: asigurarea medicala ( 20 lei ); intrarea la Meteora ( 3 Euro / manastire );   orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include”


Acte necesare : carte de identitate sau  pasaport  valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in taraweb-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web