PASTE IN TARA SFANTA 14.04.2017 - 20.04.2017 699 euro/pers


PASTE IN TARA SFANTA 14.04.2017 - 20.04.2017 699 euro/pers
Pret: 699 euro / persoana
Destinatie: Israel
Data: 14.04.2017 - 20.04.2017

Curs valutar azi

PASTE IN TARA SFANTA

14.04.2017 - 20.04.2017

HOTELURI ****

Locatie: Ierusalim din Israel
Bonus: Slujba Invierii la Sfantul Mormant

ZIUA I: 14.04 (vineri) Tel Aviv - Ierusalim - Drumul Crucii in Vinerea Mare! 
Intâlnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la ora 13:20. Plecare spre Cetatea Sfanta de unde se va incepe Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Participare la slujba Prohodului la Mormantul Sfant . Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA II: 15.04 (sambata) Ierusalim - Hristos a Inviat!!! Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului
Mic dejun. Sosire in Cetate la Sfantul Mormant, pentru participarea la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri - Veniti sa luati Lumina si Hristos A Inviat! (nu se garanteaza intrarea, dar slujba este transmisa in mai multe tari, printr-un ecran pozitionat pe platoul din fata portii Jaffa). Se continua programul cu orasul Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. La ora 23:00 plecare spre Sfantul Mormant, pentru Participare la slujba Invierii. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: 16.04 (duminica) Bethlehem - Sf. Sava - Ierusalim - Sfantul Mormant - Muntele Sion 
Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste Pestera Magilor si mai multe Sfinte moaste (10 euro/pers). Deplasare spre Ierusalim pentru rugaciune la Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii si Sfântul Mormânt. Plecare spre Muntele Sion, unde se viziteaza mormantul Maicii Domnului, Cina cea de Taina si mormantul prorocului David. Oprire la Zidul Plangerii. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA IV: 17.04 (luni) Ierusalim - Muntele Maslinilor - Gradina Ghetimani - Ein Karem
Mic dejun. Se va incepe programul cu Muntele Eleon - Biserica cu locul in care a fost prima si adoua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Înaltarii Domnului la cer - Eleon, Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului Pantocrator - facatoare de minuni, Muntele Maslinilor, Valea Chedronului, Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur cu Relicva din Templul cel Sfânt. Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA V: 18.04 (marti) Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Ierihon - Marea Moarta 
Mic dejun. Plecare spre Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul, Biserica cu hramul Sf. Gheorghe si pestera Sf. Proroc Ilie Tesviteanu. Se continua spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume, unde se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu, vedere generala - Muntele Ispitirii ,,Carantania``. Oprire la Marea Moarta pentru plaja, baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala. Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VI: 19.04 (luni) Raul Iordan - Tiberias - Galileea - Nazareth
Mic dejun. Deplasare spre Raul Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul. Oprire pentru baie si botez simbolic. Deplasare spre Tiberias - oras construit de regele Irod in cinstea Imparatului Tiberiu. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, se va servi pranzul gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers.). Tabgha - saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini, Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Cina si cazare in Nazareth/Tiberias.

ZIUA VII: 20.04 (marti) Nazareth - Cana Galileii - Tabor - Haifa - Tel Aviv 
Mic dejun. Vizita la Biserica Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 18:05 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:55.

PASTE IN TARA SFANTA

Durata: 7 zile | 6 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret: /persoana
Servicii incluse:Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti 
● 6 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3 si 4
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● transport cu autocar modern - aer conditionat 
● ghid si preot 
● 2 mese in avion (mic dejun si cina)
● taxele de aeroport 
● bacsisuri (hoteluri, ghizi si soferi) 
● intrarile la obiectivele turistice
● asigurarea medicala
● excursiile optionale din program
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

Nota:

Nota: 
-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii. 
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
- Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
-Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
-Serviciile neincluse (taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
-Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. 
-Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

De retinut:
-Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
-Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
-Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
-In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
-Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
- Orarul de zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL/ TAROM. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

Orase plecare:

Bucuresti /
Contact 
Telefon Mobil : +40 733 044 444 
Email: royal_turism@yahoo.com


web-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web