Elvetia si Castelele Bavariei Plecare: 23 - 30 iulie 2019 - 7 nopti/ 8 zile Tarif: de la 564 euro/persoana


Elvetia si Castelele Bavariei Plecare: 23 - 30 iulie 2019 - 7 nopti/ 8 zile Tarif: de la 564 euro/persoana
Pret: de la 564 eru/persoana
Destinatie: Elvetia
Data: 23 - 30 iulie

Curs valutar azi

                                        Elvetia si Castelele Bavariei

                                                     Plecare din Iasi cu avionul ✈

                                                   23 - 30 iulie 2019 - 7 nopti/ 8 zile

                                                         de la 564 euro/persoana


Ziua 1 – Marţi, 23 iulie | Iași – Munchen - Memmingen

Ora 17:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Blueair cu destinația Munchen. Decolare la ora 19:00, sosire în Munchen la ora 20:05. Cazare la hotel Draxler’s Park 4* sau similar.

 

Ziua 2 – Miercuri, 24 iulie | Memmingen – Cascadele Rinului - Zurich

Mic dejun. „Cine se trezește dimineață, departe ajunge”. Continuăm traseul către Elveţia, îndreptându-ne spre Schaffhausen pentru a admira cascadele spectaculoase ale Rinului ce au lăţime de 150 metri şi o înălţime de 23 metri. Plecăm spre Zurich, unde facem cunoștință cu cel mai mare oraș al Elveției și unul dintre cele mai vii din Europa. În Zurich vizităm biserica Fraumunster cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall și catedrala protestantă Gossmunster fondată de Carol cel Mare, Banca Națioanală, Opera și Lacul. Cazare la hotel Sommerau Ticino Swiss Quality 3* sau similar.

 

Ziua 3 – Joi, 25 iulie | Zurich – Lucerna – Berna - Geneva 

Mic dejun. Ne continuăm călătoria către Lucerna, un oraș situat pe malul Lacului celor 4 Cantoane. Facem un tur pietonal prin centru vechi medieval bine conservat, cu poduri de piatră și promenade pe malul râului, orașul este de un romantism fantastic.  În Lucerna vom vizita principala atracție a orașului Kapellbrcuke, o construcție din lemn a secolului XIV. Părăsim Lucerna și ne îndreptăm către Berna, iar pe drum vom face un popas în “orașul dintre lacuri” (Interlaken), un loc în care măreția naturală este stăpână absolută, un loc de unde putem admira crestele înalte și maiestoase ale vârfului Jungfrau. Continuăm traseul către Berna, capitala Elveţiei. Vom admira turnul cu ceas, străduţele pietonale Marktgasse şi Kramgasse, străjuite de numeroase cafenele, arcade comerciale şi magazine, Primăria şi Clădirea Parlamentului. Cazare în zona Annemasse la hotel Ace Annemasse Geneve 3* sau similar.

 

Ziua 4 – Vineri, 26 iulie | Geneva – Montreux - Lausanne – Geneva

 Mic dejun. Ziua de astăzi este dedicată marelui tur al lacului Leman. După micul dejun ne deplasăm către Montreux unde vom vizita Castelul Chillon, care este construit pe o stancă ce practic iese din adâncul lacului foarte aproape de mal, ce îmbrățișează deopotriva apele line, curate și atât de albastre ale lacului Leman. Continuăm cu un tur pietonal în Montreux, una dintre cele mai frumoase stațiuni Elvețiene. Următoarea oprire este în Lausanne, capitala cantonului Vaud, locul unde își are sediul Comitetul Olimpic Internațional. Vom face un tur pietonal unde vom putea vizita Catedrala din Lausanne și Muzeul Olimpic. Continuăm excursia către Geneva, orașul cu cele mai multe sedii de instituții internaționale, printre care

Organizația Mondială a Comerțului, Organizația Mondială a Sănătății, dar și faimosul centru de cercetare CERN și acceleratorul său de particule. Vom începe turul de oraș unde vom putea admira Catedrala St. Pierre, Place Neuve, Maison Travel, Primăria și Sediul ONU. Cazare în zona Annemasse la hotel Ace Annemasse Geneve 3* sau similar.

 

Ziua 5 – Sâmbătă, 27 iulie | Geneva – Chamonix Mont Blanc - Geneva

Mic dejun. Ne continuăm călătoria spre Alpii Francezi, spectaculoasa stațiune Chamonix, considerată „Mecca” aplinismului și al sporturilor montane, locul unde tărâmul stâncilor sunt veșnic înzăpezite de unde putem admira masivul Mont Blanc care are o altitudine de 4810 m. De aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi 3842 m. Seara timp liber în Geneva. Cazare în zona Annemasse la hotel Ace Annemasse Geneve 3* sau similar.

 

Ziua 6 – Duminică, 28 iulie | Zermatt – Lomazzo

Mic dejun. Ne reîntoarcem în Elveţia şi ne îndreptăm către celebra staţiune Zermatt, la poalele masivului Matterhorn ce are o altitudine de 4478 m. In Zermatt vehiculele cu motor sunt interzise, ca urmare porţiunea de traseu Tasch – Zermatt se parcurge cu trenuleţul. Timp liber la dispoziţie în Zermatt pentru urcare la gheţarul Klein Matterhorn 3883 m. Ne continuăm călătoria print Pasul Simplon, străbatem un peisaj mirific prin Alpii Italieni şi ajungem în Lomazzo. Cazare la hotel Just Lomazzo Fiera 4* sau similar.

 

Ziua 7 – Luni, 29 iulie | Lomazzo - Como – Lugano – Cuira – Vaduz - Tirol

Mic dejun. După micul dejun traversăm orașul Lugano, supranumit şi “Micul Rio de Janeiro al Europei”. Oraşul este situat pe malul lacului cu acelaşi nume şi înconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, iar în jurul prânzului vom ajunge în orașul Cuira parcurgând minunatele priveliști ce le oferă drumul, unde vom face un tur de oraş. Continuăm excursia către Lichtenstein, printre cele mai mici state din Europa, dar și printre cele mai bogate. Facem un tur pietonal prin centrul orașului Vaduz unde vom vizita Catedrala Sf. Florin, Muzeul Național din Lichtenstein, Piața Principală, Primăria şi Castelul. Cazare la hotel Just Aberg Stuben 3* sau similar. 

 

Ziua 8 – Marţi, 30 iulie | Tirol – Castelele Bavariei – Munchen

Mic dejun. Vizităm Castelele Bavariei, Castelul Neuschwenstein și Hohenschwangau. Castelele au aparținut lui Ludovic al II-lea și sunt unele dintre cele mai frumoase din Europa. Un simbol al stilului renascentist, Castelul Neuschwenstein ne amintește de basmele copilăriei, fiind o sursă de inspirație pentru castelul Frumoasei din Pădurea Adormită de la Disneyland. La ora 15:00, ne îndreptăm către aeroport. Ajungem la ora 18:30 la aeroportul din Munchen unde ne îmbarcăm pentru zborul direct către Iași cu compania Blueair care decolează la ora 20:50 ora locală și aterizează în Iaşi la ora 23:50 ora locală.

 

Tarife: 

Adult în cameră dublă

594 euro

 

Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar

574 euro

 

Adult în cameră single

764 euro

 

Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar

480 euro

 

Tarif Early Booking: pentru înscriere până la data de 28.02.2019

Se aplică o reducere de 30 euro/persoană

 

SERVICII INCLUSE:

- 7 nopți de cazare la hoteluri de 3* și 4* cu mic dejun
- Bilet de avion Iaşi – Munchen - Iaşi
- Transport autocar
- Parcările, taxele de drum
- Însoțitor de grup
 - Asigurarea medicală + storno - BONUS

SERVICII NEINCLUSE:
- Intrările la obiectivele turistice
- Bagaj de cală
- Taxele de aeroport – 135 euro (pot suferi modificări până la emiterea biletelor)
- Taxele de oras
- Trenulețul cu cremalieră Tasch – Zermatt  19 CHF
web-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web