Circuit Rusia, 6 zile - septembrie 2019 Plecarea: 07.09.2019-12.09.2019 Tarif: 990 euro/persoana


Circuit Rusia, 6 zile - septembrie 2019 Plecarea: 07.09.2019-12.09.2019 Tarif: 990 euro/persoana
Pret: 990 euro/persoana
Destinatie: Rusia
Data: 07.09.2019-12.09.2019

Curs valutar azi

Itinerar

  Ziua 01 07.09.2019  Circuit individual Rusia SOSIRE LA MOSCOVA

Dupa sosirea pe aeroportul international din Moscova vei fi transferat la hotel.

  Ziua 02 08.09.2019  Circuit individual Rusia MOSCOVA

Vei face un tur panoramic de oras, insotit de un ghid local vorbitor de limba engleza, pentru a vedea principalele atractii ale capitalei Federatiei Ruse. Mai intai vei vedea Piata Rosie, vastul spatiu in care se desfasurau uriase paradele militare in timpul epocii sovietice incadrat de Catedrala Vasili Blajenii, Muzeul de Istorie, Mausoleul lui Lenin, GUM, cel mai exclusivist mall moscovit, si de unul dintre zidurile Kremlinului. In continuarea turului vei admira si alte obiective precum Piata Manezh, Bulevardul Ring, Strada Tverskaya, Strada Minskaya, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba (Belyj Dom, locul in care s-a semnat pactul ce a insemnat inceputul sfarsitului pentru URSS), Strada si Piata Arbat, Catedrala Mantuitorului, Catedrala Sfantul Nicolae, care gazduieste o icoana a Maicii Domnului cu inscriptia „Potoleste intristarile noastre”, Strada Lev Tolstoi, Strada Pirogovskaya. Turul va include si o plimbare pe Dealul Vrabiilor care ofera vederi fantastice asupra orasului si unde se afla Universitatea de Stat din Moscova Lomonosov un bun exemplu al stilului monumental de arhitectura sovietic ce caracterizeaza peisajul urban al Moscovei si care seamana izbitor cu fosta Casa Scanteii din Bucuresti. Vei face un tur al metroului moscovit, considerat pe buna dreptate un adevarat obiectiv turistic al capitalei Rusiei. Unele dintre cele mai frumoase statii sunt Belorusskaya, cu mozaicuri si scene rurale, Kievskaya, larga, ostentativa, cu mozaicuri infatisand prietenia din trecut dintre Rusia si Ucraina, Park Kultury, in care in nise sunt expuse medalioane din marmura alba ori eleganta statie Komsomolskaya, cu coloane din marmura.
Regim mese - Mic dejun

  Ziua 03 09.09.2019  Circuit individual Rusia MOSCOVA - SANKT PETERSBURG

Vei fi transferat de la hotel la gara din Moscova. Vei calatori cu trenul de mare viteza Sapsan de la Moscova la Sankt Petersburg. Dupa sosirea in gara din Sankt Petersburg vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun

  Ziua 04 10.09.2019  Circuit individual Rusia SANKT PETERSBURG

Vei face un tur panoramic al orasului Sankt Petersburg, prilej cu care vei vizita cele mai importante atractii turistice ale orasului intre care se numara Bulevardul Nevsky Prospect (unde se insiruie o serie de palate: Stroganov, Anicikov, Vorontsov, Beloselsky-Belozersky dar si cladiri Art Nouveau precum Eliseevsky Magazin ori Dom Knigi; tot aici se afla si Gostiny Dvor, un magazin universal care functioneaza inca din secolul al XVIII-lea dar si Teatrul Imperial Aleksandrinski); Catedrala Kazan, Palatul de Iarna, Insula Vasilievski, Catedrala Sf. Isaac, Catedrala Invierii lui Hristos, Piata Senatului si Piata Palatului (Alexandru I). In mijlocul pietei se afla Coloana lui Alexandru I, tarul care a condus Rusia in perioada razboaielor napoleoniene, realizata dintr-o singura bucata de monolit de granit rosu de Finlanda si care cantareste peste 600 de tone. Pe parcursul turului vei admira centrul istoric al orasului, un adevarat muzeu in aer liber si primul din patrimoniul rusesc inscris pe lista UNESCO.
Regim mese - Mic dejun

  Ziua 05 11.09.2019  Circuit individual Rusia SANKT PETERSBURG

Ziua de astazi este libera pentru a descoperi pe cont propriu minunatul oras Sankt Petersburg.
Regim mese - Mic dejun

  Ziua 06 12.09.2019  Circuit individual Rusia PLECARE DIN SANKT PETERSBURG

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Sankt Petersburg.
Regim mese - Mic dejun

Cazare, tarife si servicii

 

Optiune CONFORT 2 pers

Categoria cazarilor Confort inglobeaza hoteluri cu un standard ridicat, care ofera o gama larga de facilitati si servicii (4* si boutique)

Supliment single: 220 €

Supliment pentru grup mai mic de 10 persoane

50 € / persoana

LocatieHotel Tip cameraMese
Moscova Park Inn Sadu 4* Standard Room vezi itinerar
Sankt Petersburg Sokos Vasilievsky 4* Standard Room vezi itinerar
 
Note:

 Tarifele sunt exprimate in euro / / sejur, cazare in camera dubla

 Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR, din ziua platii).

 Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

Early booking

Reducerile de Early Booking se aplica doar pentru plata integrala in momentul rezervarii pachetului de vacanta sau servicului turistic dorit.

Reducerile se calculeaza in functie de data plecarii astfel:

  • earlybooking Rezervare peste 8 luni inainte - 5% din tariful pachetului de vacanta
  • earlybooking Rezervare cu 7 luni inainte - 4% din tariful pachetului de vacanta
  • earlybooking Rezervare cu 6 luni inainte - 3% din tariful pachetului de vacanta
  • earlybooking Rezervare cu 5 luni inainte - 2% din tariful pachetului de vacanta

Servicii incluse

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Reykjavik - Bucuresti;

 da

Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri

doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller

Mesele mentionate in program: 7 Mic dejun;

 da

Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul

 da

Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program

 da

Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse

 da

Masina inchiriata, cu numar nelimitat de km, TVA si asigurare obligatorie

 da

Asigurarea complexa de calatorie

 da

Serviciu telefonic de urgente 24/7

 da

 

Orar zbor

  •  Plecare Bucuresti 07.09.2019 ora 13:20; Sosire Moscova 07.09.2019 ora 16:25; Aeroflot; durata 3:05
  •  Plecare Sankt Petersburg 12.09.2019 ora 17:35; Sosire Moscova 12.09.2019 ora 19:00; Aeroflot; durata 1:25
  •  Plecare Moscova 12.09.2019 ora 20:55; Sosire Bucuresti 13.09.2019 ora 00:15; Aeroflot; durata 3:20
  • ATRACTII

Moscova

Fondata de Iuri Dolgoruki in anul 1147, Moscova este capitala Federatiei Ruse si numara peste 11 milioane de locuitori, grupati intr-o zona metropolitana cu diametrul de 30 km si cu suprafata de 1.081 km². Orasul este strabatut de Raul Moscova, avand 49 de poduri ce leaga partile separate de rau. Moscova are o structura radiala, centrul sau istoric fiind reprezentat de fortareata Kremlinului. Din aceasta porneste, spre nord, Tverskaia, cea mai faimoasa strada a orasului, care se continua cu soseaua Sankt Petersburg. Moscova are un farmec aparte, structurat pe baza simbolurilor imagistice care-i dau identitate: Piata Rosie cu zidurile Kremlinului - inima orasului, Catedrala Sfantului Vasile (Vasili Blajenii), Muzeul de Istorie, Mausoleul lui Lenin, cel mai exclusivist mall moscovit - GUM. Practic aici se afla cuprinsa chintesenta orasului - cladiri istorice stravechi, relicve ale comunismului si simboluri ale Noii Rusii. Printre obiective se mai numara vechea strada Arbat cu farmecul ei evidentiat de cafenele, baruri, restaurante si magazine cu suveniruri, renumitul Balsoi Teatr si Galeriile Tretiakov continand lucrari de arta ale celor mai faimosi artisti rusi si cea mai bogata colectie de icoane vechi din Rusia. Moscova este deservita de 3 aeroporturi internationale pentru traficul de pasageri, 9 terminale de cale ferata si are una dintre cele mai mari retele de metrou din lume avand o lungime de peste 300 kilometri; metroul moscovit este al doilea ca marime dupa cel din Tokyo.

 

Sankt Petersburg

Sankt Petersburg, al doilea oras ca marime al Rusiei si important port la Marea Baltica, a fost intemeiat in 1703 de Petru cel Mare din dorinta de a fi o fereastra catre Europa, in prezent fiind considerat al patrulea mare oras al Europei. Sankt Petersburg combina fascinanta mostenire rusa cu aspecte specific europene. Situat in partea estica a Golfului Finic, orasul convinge prin imaginea sa maiestuoasa ce se datoreaza detaliilor urbane si arhitecturale diverse: palate, catedrale, biserici, gradini si parcuri intinse, monumente si sculpturi, bulevarde lungi si drepte. O nota aparte o da si raul Neva, cu multimea de canale, poduri si cheiuri din granit. Centrul orasului este unul dintre siturile protejate de UNESCO ca parte a patrimoniului universal.

 


web-director.ro Director web Sitez Web-List, Indexul site-urilor romanesti Director web